Finns ju inga...någon som har en bur till salu? :)

...bra burar.
Har varit och letat efter en bra fågelbur med "rätt" mått.
Enligt L80 lagen ska nymfisar ha en bur minst med måtten 120*70*80. 
Den buren vi har är egentligen ganska stor men den ska om man ska vara helt laglig vara ca 20 cm större på längden och bredden.
Så det jag är ute efter är en bur med de "rätta" måtten och inte för brett mellan gallren så att den lilla undulaten kan fastna.
Har iof hittat en bra bur på arken men skulle helst vilja ha en på hjul men det verkar omöjligt att få tag på i den storleken. Så det får nog bli den på arken för den har exakt de måtten.
Men det blir ingen ny bur innan vi åker iväg iaf. Dessutom funderar vi på att köpa en undulat och en nymfparakit till så att de får varsin artfrände, och köpa två som redan är handtama isåfall. Om vi köper två fåglar till så köper vi buren samtidigt. Så det får vänta ett tag till iallafall.
Är det någon som har en bur till salu så vill jag ha den :)

Konstigt egentligen att djuraffärer får sälja fågelburar som är för små för fåglarna.

Har varit hemma idag och hämtat resväska...hihhi, ska bli så spännande att åka iväg även att det bara är en vecka.

Sen har vi bakat baguetter med eller egentligen är det Jonas som har gjort det mesta faktiskt. Jag är väldigt förvånad över att han gjorde det. Men de blev riktigt goda så det får han gärna göra fler gånger. Men han tyckte det var jobbigt, men hoppas kan man ju alltid. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0