Papegojkurs

Hehe gick inte så bra att logga in på bloggen med det lösenordet jag har på jobbet. Märks att jag har jobbat ;)

Wilma tyckte det va längesen jag skrev något om henne här sa hon. ;) Så hon tyckte det var dags igen. Bortskämd fågel ;)

Wilmas favoritord just nu är: Hallå!
Hennes favorit hobby/lek eller vad det nu är för något, är att klättra upp och ner upp och ner upp och ner....ja ni fattar, på stolsryggen i köket. Vet inte varför hon tycker det är så kul, kanske för hon har kommit på att hon kan göra det.

 

Vi har funderat på att gå någon slags papegojkurs. Tänkte att det kanske kan vara nyttigt och är säkert kul och intressant. Då kan man ju få lite mer konkreta tips med på hur man ska träna Wilma osv. Men det visar sig att de är ganska dyra. Här i närheten finns ju såklart ingen heller så man får åka en bit. Så vi får se. Dessutom måste man då göra en hälsoundersökning på fågeln för att den ska få följa med. Det kostar ju också lite eller rättare sagt mycket pengar. (man kanske skulle utbilda sig till vetrinär och bli specialist på fåglar).
Ringde till djursjukhuset här och skulle fråga om de gör sådana undersökningar o vad det kostar, det gjorde de men de hänvisade mig till en annan som är specialist på smådjur, fick hennes namn. Det var samma person som håller i den kursen som vi funderar på att gå. Sånt sammanträffande. Det finns väl inte så gott om fågelspecialister, och djursjukhuset kan nog inte så jättemycket heller när de direkt hänvisar mig till någon annan. Eller så har de mycket att göra. Mailade iaf till henne och väntar på svar, sen får vi se.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0