Hemma igen

Vi bestämde oss för att åka hem idag.
När vi kom hem till mormor och skulle hämta Wilma såg hela mormors tv-rum ut som en fågelbur. Inte riktigt men nästan. Mormor hade lagt  tidningspapper på bordet och runtomkring på golvet.  Wilmas lilla ställning och buren stog också på golvet och hennes frö på burtaket, Wilma tycker bättre om att äta på buren än inuti den lilla buren. Antagligen därför det hade blivit så stökigt, eftersom Wilma skalar ju fröna och skalen flyger runt lite. När Wilma börjar flaxa med vingarna så sprids de ju runt ännu mer. Så det var frön överallt.
Det berodde nog också på att mormor tyckte det var väldigt svårt att få in Wilma i buren.Så när hon väl hade släppt ut Wilma så fick hon säkert springa runt där tills läggdags nästan eller tills hon skulle iväg någonstans. Hehe. Men egentligen är det väldigt lätt att få in henne i buren. Men som sagt mormor är lite för snäll både mot människor och      djur.  =)


På förmiddagen innan vi åkte hem var vi ute. Jätte härligt väder! Soligt och fint. Jag tyckte jag fick en sån bra idé nämligen att vi kunde åka skridskor ute på någon sjö. Jag tänkte ju inte på att det var 1 dm snö över isen, men det gjorde ju Jonas förstås. Men vi gick ändå bort till en sjö och lekte lite där utan skridskor.

  
sjö                                        sunni gör snöängel       Jonas o Peggy solar sig ute på sjön


Kommentarer
Postat av: Emma

Hoppas att helgen har varit bra och att du får en bra kommande vecka :)..



En liten natthälsning/ Emma

2009-02-15 @ 23:52:05
URL: http://babesontour.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0