Ny möblering- vad tycks

Så här ser det ut i vårt vardagsrum just nu:


Här har vi hallen. Det brukar i vanliga fall inte vara några möbler alls längst den väggen.


Sovrummet, där vi har tillbringat hela dagen hittills, eftersom vardagsrummet och köket är obrukbart.

Wilma fick också flytta in hit.

Anledningen är att de ska måla och tapetsera i köket och vardagsrummet. De ska också byta alla köksluckor så lådorna i köket är tomma nu.

Det kom en nisse och ringde på på dörren kl. 07.30. Vi vïsste ju att de skulle komma och tapetsera idag så vi var beredda på att bli väckta tidigt. Så möblerna hade vi ju flyttat färdigt igår. Han kommer in kollar lite ringer och beställer något, antagligen de grejjer han behöver.
Sedan säger han till oss att han kommer tillbaka om en liten stund. Att det vore bra om vi tömde köksluckorna o kryddhyllan, tar bort alla blommorna från fönsterbrädena. Samt att det är bra om vi kan göra lite mer plats i vardagsrummet. Så han går härifrån 10 min efter att han kom.
Vi får ju bråttom och fixar det.

Fem timmar senare, alltså nu, har han fortfarande inte dykt upp! Det kallar inte jag liten stund.
Onödigt att komma så tidigt på morgonen om han ändå inte börjar sätta igång ju. Plus att vi vågar ju inte ställa oss att laga någon mat för man vet ju inte när han dyker upp.
Hoppas verkligen att det blir färdigt innan helgen, iaf vardagsrummet. Blir kanske lite långtråkigt att vara i sovrummet hela helgen. Eller jag ska ju jobba så värst blir det för Jonas.

Hela förmiddagen har vi tillbringat i sovrummet. Flyttat hit bärbara datorn och kollat på Efterlyst och lyxfällan.
Wilma har fått vara med. Har varit ganska mysigt egentligen. Men en dag räcker, inte hela helgen.

Wilma blev jätterädd när vi började flytta runt möbler. Sen när hon fick komma ut ur buren och såg att allt var annorlunda blev hon också jätterädd. Jag trodde inte hon skulle reagera på att möblerna stog på konstiga ställen men det gjorde hon. Men hon lugnade ner sig efter ett tag. Men hon blir nog rädd när de börjar tapetsera så blir nog lugnast för alla att hon är i sovrummet.

Nu ska jag till jobbet om en liten stund. Spännande att se hur det ser ut när man kommer hem ikväll.
Kanske blir så fint så vi bor kvar här ett tag till nu. Vem vet.

Kommentarer
Postat av: pampam

Hur har det gått? så bodde vi i 1 och 1 halv månad när vi fick våran fyra totalrenoverad. Då var det bara ett rum som vi kunde bo i och så fick vi flytta runt sängen, ett skrivbord, datorerna, tv:n och alla blommorna till olika rum och allt annat var ner packat förutom lite kläder... Det går men inget kul.

2009-10-03 @ 14:38:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0