Packat

Idag har jag packat är nästan färdig. Har bara kvar sådant som jag inte kan packa ner ännu. Problemet är bara att resväskan ser rätt så fylld ut redan nu så hoppas jag får med mig allt hem också. Kommer antagligen handla endel i spanien så det blir ju mer på hemvägen. Men det löser sig alltid.

Var på samarkand och tänkte köpa några sandaler och shorts. Usch va svårt det var att hitta något som jag ville ha. Hittade typ bara två par shorts som jag inte tyckte va fina. Men hittade en kjol isstället som jag köpte och ett par strandtofflor typ. 

Hoppas inte jag glömmer något. Men skulle man glömma något är det ju inte hela världen egentligen. 
Huvudsaken är väl att man kommer ihåg pass, pengar och biljett  =)

Lördag- klubbkamp

Igår var jag nere i dojjon halva dagen och hjälpte till med klubbkampen.
Tävling för klubbens barn ju-jutsuare. De tävlade i duo(partävling). Kul att se att det var så många med och att de är så duktiga =)
Jag var där och hjälpte till med lite smått och gott. Sen så skulle tydligen jag sitta och räkna poäng, jag som hatar att räkna. Men det gick bra. Vi var ju två som räknade och vi fick det till samma summa varje gång så så dålig är jag ju inte på huvudräkning trots allt =) Dessutom var man ju tvungen å räkna ihop det hyfsat snabbt också.
Finfina medaljer fick de också!
Efteråt så bjöd klubben på mat =)

På hemvägen åkte vi förbi tassar och morrhår som hade lite utförsäljning och jag passade på att köpa lite fågelleksaker. Köpte fyra stycken som bara kostade 5:- stycket så det var ett riktigt fynd. När vi ändå var där köpte jag hirskolv till mina små pippisar med.

Bohult

Idag följde jag med mormor till Bohult, vår sommarstuga. Vi var där några timmar bara och tittade till det. Alldeles perfekt dag för att åka dit, solsken och alldeles lagom varmt, hur skönt som helst!
Vi räfsade upp lite löv och rensade landen. Jag är inte så bra på det där med att veta vilket som är ogräs och vilket som ska vara kvar, så hoppas inte jag tog bort fel grejjer :)
Så hade ju mormor med sig lite matsäck också *mums* Smörgåsar smakar alltid hunra gånger bättre där än hemma.
Så tyst och skönt därute, ligger långt ut på landet. De enda ljuden man hör är ljuden från fåglar och olika insekter, inte massa annat brus från massa bilar och liknande som i stan. Det är så fridfullt. Har alltid trivts där ute i skogen, trots att det inte finns något särskilt att göra. Men jag tycker om att gå i skogen.

Tänkte jag skulle försöka packa och städa lite nu. Måste packa färdigt det mesta nu i helgen för på måndag jobbar jag och på tisdag jobbar jag också och vi åker på tisdag kväll =)

Ska nog titta lite på talangjakten ikväll och se om det är några duktiga med. Tycker det är lite roligt faktiskt.

Ingen bra start på dagen!

hihi pratade med Fia lite snabbt på msn förut. Hon är i Sverige igen och tänker tydligen stanna :D
Så kul! Glad för hennes skull också att de hittat en lägenhet.=)

Dagen började dock inte bra. Skulle till jobbet som vanligt och ibland cyklar jag till stationen och fortsätter med bussen där, ibland tar jag bussen härifrån. Hade först tänkt ta bussen men ångrade mig och tänkte det är nyttigt att röra sig lite och att jag inte ska vara så lat så bestämde mig för att cykla. När jag var påväg ut kom jag på att min cykel står innerst i garaget och måste först köra ut bilen, så då var jag nära att ångra mig och täkte ta bussen istället. Men nej inte vara så lat tänkte jag och gick till garaget.
Behöver ju bara backa ut bilen till hälften tänker jag så kommer jag förbi med cykeln. Jag gör det, tar ut cykeln och kliver in i bilen och ska köra in den igen. Tänker inte så mycket. När jag börjar rulla framåt hör jag en högt gnisslande otäckt ljud. Bromsar och inser att jag kört in bilen i garaget på sidan. Kliver ut och tittar, en liten repa på sidan. Men inser att oavsett om jag backar eller kör framåt kommer det skrapa i bilen på hela sidan. Och något av det måste jag ju göra för halva bilen är inne och halva utanför garaget. Inte bra!
Ringer upp till jonas, klockan är då 07.00 på morgonen. Det är väl aldrig kul att bli väckt så tidigt. Särskilt inte när man jobbar kväll, vilket betyder att han kom hem vid ett tiden på natten.  Och  absolut inte med den nyheten. Han kommer ut och kör in bilen. Det blir repigt på sidan. ajajaj!
Åker till toyota men de hade inte öppnat så han kör mig till jobbet och åker dit senare.
Kostar ca 10 000 att fixa till men sån tur är så går det på försäkrningen, så behöver " bara" betala 3000 kr i självrisk. Hade varit bättre att ta bussen idag!
De behöver bilen en vecka, så ska lämna in den någongång efter vi kommit hem från Spanien.
Så klantigt av mig! Men jag är alltid klantig så är det bara =)
Detta kommer jag få höra länge nu känner jag på mig.

Tisdag. Everest på liv och död.

Ska snart kolla på tv men tänkte ta och skriva lite först =)

Har jobbat några timmar idag, eller ja gått bredvid mellan kl 7-11. 
Det kändes bra och tror nog att det blir bra. Fick tjuvtitta lite på sommarschemt med, det var inte färdigt så jag har inte fått det än. Men som det såg ut nu kommer jag bara jobba några få dagar i juni och sen jobbar jag  jätte mycket hela juli och början av augusti. Sommarcheman som vikarierna får är ju aldrig bra men det hade jag redan räknat med ändå så det var ingen överraskning.

Jag har skickat iväg några jobbansökningar idag med, måste ju göra något efter sommaren med. Men just nu verkar det inte finnas särskilt många lediga jobb som vårdare men det kommer väl mer i slutet av sommaren.

Var ute med Annelie förut idag och pratade lite.
Sen har jag varit och tränat med, eller jag som var tränaren. Har inte varit där på tre veckor känns lite dumt men har sagt till dem att jag inte vet hur mycket jag kommer kunna hjälpa till eftersom jag jobbar, och har jobbat tre tisdagar i rad nu så. Men vi är ju två stycken så det har ju gått bra ändå.

Nu ska jag kolla på everest på liv och död, på discovery. Tror det heter så iallafall. Måste se om han som bröt armen överlever. Inte lätt att klättra ner från mount everest med en bruten hand! Tillräckligt svårt utan att vara skadad. När man har kommit upp på toppen har man ju bara kommit halvvägs. Tror de sa att 80% av alla olyckor händer på nervägen. Modiga o vältränade människor. Någon mer som sett det programmet någongång? =)

Måndag

Har varit och klippt mig idag. Blev ganska mycket kortare ca 1 dm så känns jätte kort nu men jag blev nöjd.
Syns inte så stor skillnad på bilderna men till höger är efter jag har klippt mig.
image56image57
Mamma var här och vi kollade på the illusionist som lillasyster tyckte vi skulle titta på,så då gjorde vi det :P
Den var lite konstig men ganska bra ändå.

Och så var det bilder på klätterträdet med. Det är lite snett och kanske ser ostadigt ut men det håller för fåglarna och de gillar det iaf =) Både Ragge och Isa har varit i det idag med, de tycker det är jätte kul att gnaga sönder en kvist som vi har hängt dit. Så får väl ut och hämta en ny imorgon. Ska sätta dit något rep också som de kan ha och klättra och bita lite i.
Just nu sitter isa ovanför vitrinskåpet och gnager sönder tidningspapper jag har lagt där för att skydda. Hon har nyss hittat ut från köket, och nu är hon nog inte säker på hur hon ska komma tillbaka till buren. Isa har bara varit ute och flygit någon enstaka gång förrut. Så hon är fortfarande väldigt oskäker när hon är utanför buren.

image55

Söndag- promenad, jobb, tv

Har inte orkat lägga upp några bilder idag på fåglarnas klätterträd. Men både Isa och Ragge har varit och tittat på det lite. Vi satte det precis utanför buren och satte dit hirskolv för att locka dit dom. Så båda två har varit i det men de är misstänksamma och har bara suttit på pinnen närmast buren och rört sig lite försiktigt fram och tillbaka på den . Inte vågat utforska det mer än så.

Var ute och gick idag med i det fina vädret, vi var ute två timmar. Gick lite vid växösjön och hittade det nya ute"gymmet". Lite häftigt, undra om folk kommer använda det. Jag provade lite, med betoning på lite =)

Idag fick jag veta att sista maj slutar jag mitt jobb. Men insåg precis att det blir ca 3-4 veckor då jag inte kommer jobba någonting vilket är lika med inga pengar då. Hmm, jaja det löser sig säkert på nåt sätt. Har inte fått veta när sommarjobbet börjar men tror det är v.25 eller 26. Men kanske kan ta några extra turer där innan dess. Får väl se.  

Tittade på Sanningens ögonblick på femman. Råkade bara slå över och börja titta, men det var ju lite kul faktiskt. De frågorna han fick var ju lätta att svara på tyckte jag. Men de listar väl säkert ut vilka frågor personen i fråga tycker är jobbiga att svara på och tar de. Men om jag hade fått hans frågor hade jag gärna varit med. Men det får man ju inte veta innan. Så undra om jag hade vågat vara med i programmet eller inte, men det tror jag att jag hade vågat. Frågan är ju hur pålitligt det är med lögndetektorer och de blir väl mindre pålitliga när man är nervös och stressad. Måste kolla på det nästa vecka med om jag kommer ihåg i det.

Lördag

Jobbat idag med. Jobbar ju från 8.00-17.00 men ledig mellan 13-16.
Idag fick jag gå redan tjugo över tolv. Sen så ringde de vid två tiden och sa att jag fick ledigt den sista timmen också men fick ändå skirva upp som att jag har jobbat den. Så det blev en kort dag idag. Hon hade familj hos sig som kunde hjälpa henne.

Jonas ville åka och kolla på bilar i räppe så vi åkte dit, men det var inget intressant. Tråkigt att gå och kolla på bilar ju. Bil som bil liksom :P
Var å handlade och sen fick jag en bra idé. Har länge tänkt göra ett klätterträd till fåglarna som de kan leka i men har inte blivit av. Tyckte vi kunde fixa det idag, fint väder att vara ute i och leta grenar. Så först åkte vi runt till affärer där de har träskivor för att köpa en bottenplatta. När vi äntiligen hittat en bra så åkte vi ut till Kronobergs slottsruin och letade upp lagom stora grenar och pinnar. (Vi tog inget vid naturreservaten). När vi kom hem igen och skulle börja hade vi inga passande skruvar så då fick vi åka ut igen och handla det. Efter det kunde vi börja bygga. Det blev ganska stort men bra tror jag. Men ska köpa något rep också och sätta dit och kanske någon mer gren och leksak. Fåglarna har varit lite mistänksamma mot det idag, kanske tar några dagar innan de vågar utforska det. Ska lägga upp lite bilder på det imorgon.

När vi hade byggt färdigt var vi hungriga och gick till pizzerian och beställde mat =)


Fick en kommentar från någon Natalie, och eftersom du inte har länkat till någon blogg eller nåt så svarar jag här. Ja jag är från Växjö. =)


Fredag

Jobbade igår som vanligt. Jobbar bara fem dagar till innan vi åker till Spanien =) Sen efter det jobbar jag ca tre veckor till och sen slutar jag. Kanske får ledigt någon vecka innan jag börjar på sommarjobbet. Usch va tiden går fort snart sommar igen.

Efter jobbet ringde Annelie och sa att hon o Henrik skulle spela biljard och undrade om vi ville med. Väldigt längesen jag spelade biljard så det lät ju kul =)
Tänkte spela biljard på tuvan som skulle ha öppet till åtta så vi gick dit vid sju tiden. När vi kommer dit så är det låst, släckt och inte en kotte där! Snopet. Stod på dörren att det skulle var öppet till 20.00, men inte mycket att göra åt. Så vi bestämmer oss för att åka ner till stan och spela istället. Sån tur var så hade de bord lediga där.
Det var kul att spela men det gick inte särskilt bra, bollarna gjorde inte som jag sa åt dom ;) Men det var kul ändå. Måste spela oftare är ju roligt =)

Sen var det hem och äta o sova för jag skulle ju upp tidigt och jobba nästa dag.


Planterat om blommor

Idag har jag planterat om en del av mina växter. Tyckte dom hade det lite trångt så de fick lite större krukor.
Blev jord på hela balkongen men det blåser nog bort så småningom :P
Men jorden tog slut så har två kvar att plantera om.

Jonas o jag tog en prmenad till blomsterlandet senare och jag tänkte det är väl inte så tungt att bära hem en säck med jord. Men det var rätt tungt....så nästa gång tänker jag inte köpa jord om jag inte har bil :P Lite träning skadar väl aldrig iof.

Ska kolla lite på tv nu. Sen är det nog läggdags.

Det blir nog bra =)

Igår var jag ju och gick bredvid på sommarjobbet. Tycker de boende verkar hur goa och söta som helst, hoppas personalen är lika trevlig :P Jo men det verkar rätt så bra faktiskt. Förutom att det känns som att personalen är lite stressade lite då och då typ när de ska lägga dem. Men det blir nog bra. Fick inte göra så jätte mycket igår heller faktiskt men fick mata en och det gick bra =) Sen hjälpte jag ju till lite men gjorde inget moment helt själv men känns som att jag kommer fixa det. Så det känns rätt så bra =)
Ska dit på måndag nästa gång och då på morgonen så då får jag se morgonrutinerna med =)
Undra när jag får mitt schema för i sommar.

Tandläkaren

Idag har jag varit hos tandläkaren på sån vanlig kontroll.  De hade ingenting att klaga på =)
De lät förvånade och sa
"oj här var inte många lagningar"(bara en).
"det ser bra ut, ska titta på bilderna"
"näe det ser bra ut, inte ens några hål påväg"
Så det var ju bra. =)

Ska gå bredvid idag på mitt sommarjobb. Skulle börja vid ett men de ringde nyss och sa att de hade missat att de har personlamöte och undrade om jag kan komma 14.30 isstället. Så nu har jag några timmar till ledigt idag innan jag måste ge mig iväg. Så får väl ta o göra lite nytta då typ diska eller nåt.

everest- på liv och död

Everest på liv och död, på discovery channel.
Tänkte jag skulle ta och kolla på det nu.
Fattar inte hur någon människa frivilligt ger sig ut och försöka bestiga mount everest. Aldrig i livet att jag skulle göra det, så kallt, jobbigt, nästan inget syre och farligt! Många som dör på vägen.
Dessutom betalar de massor för att få bestiga det. Helt ofattbart för mig.

evigheter sen jag tränade

Men ikväll har jag varit och tränat, kul =) Har fått ett stort blåmärke på knät som gör lit ont och vet inte hur jag fick det, men antar att det är från träningen. Sånt man får räkna med :P

Så trött ska gå och lägga mig strax.
Jobbar mycket denna veckan med, mån- sön och ledig på torsdag. Sovmorgon en dag iaf =)
På onsdag är det bredvid gång igen på sommarjobbet och så ska jag till tandläkaren på morgonen.
Får se vad tandläkaren säger, men de brukar aldrig hitta några hål så hoppas inte de gör det denna gången heller.

Godnatt =)

Finns ju inga...någon som har en bur till salu? :)

...bra burar.
Har varit och letat efter en bra fågelbur med "rätt" mått.
Enligt L80 lagen ska nymfisar ha en bur minst med måtten 120*70*80. 
Den buren vi har är egentligen ganska stor men den ska om man ska vara helt laglig vara ca 20 cm större på längden och bredden.
Så det jag är ute efter är en bur med de "rätta" måtten och inte för brett mellan gallren så att den lilla undulaten kan fastna.
Har iof hittat en bra bur på arken men skulle helst vilja ha en på hjul men det verkar omöjligt att få tag på i den storleken. Så det får nog bli den på arken för den har exakt de måtten.
Men det blir ingen ny bur innan vi åker iväg iaf. Dessutom funderar vi på att köpa en undulat och en nymfparakit till så att de får varsin artfrände, och köpa två som redan är handtama isåfall. Om vi köper två fåglar till så köper vi buren samtidigt. Så det får vänta ett tag till iallafall.
Är det någon som har en bur till salu så vill jag ha den :)

Konstigt egentligen att djuraffärer får sälja fågelburar som är för små för fåglarna.

Har varit hemma idag och hämtat resväska...hihhi, ska bli så spännande att åka iväg även att det bara är en vecka.

Sen har vi bakat baguetter med eller egentligen är det Jonas som har gjort det mesta faktiskt. Jag är väldigt förvånad över att han gjorde det. Men de blev riktigt goda så det får han gärna göra fler gånger. Men han tyckte det var jobbigt, men hoppas kan man ju alltid. :)

Jag ser det snöar!

Och bilen som fick sommardäck igår och jag vill ha vår och sommar nu. Men snön lägger sig inte iallafall.

Litet citat av Jonas:

"Nu ska det bara bli lite varmare och regn istället för snö så är det sommar här."

Hoppas inte det regnar hela sommaren som förra året utan att det blir lite mer sol.

Ha en bra dag!

städat, handlat o sommardäck på bilen

Så skönt att äntligen vara lediga en hel helg tillsammans, inte behöva jobba extra eller att jonas är i skolan eller nåt annat =)
Vi har lämnat in bilen idag för byte till sommardäck, så nu får det minsann bli sommar =)
Åkte också ner till stan och fixade massa grejer bl.a. hämtade ut biljetter och köpte resväska. Vi var och handlade och så har vi städat hela lägenheten. Så imorgon kan vi bara ta det lugnt.

Vi var på maxi och storhandlade och det blev verkligen storhandling, massa mat och grejjer. Självklart så blir det avstämning när man ska betala.(använder alltid självscanning). Varför kan det inte bli avstämning när man bara ha handlat lite. Men det var bara till att plocka upp allt på bandet och sedan packa ner allt igen. När vi får avstämning blir jag så orolig att vi av misstag råkat glömma att scanna något men allt stämde =)

Tittade lite på talang men tyckte inte det var någon jättebra denna gången.  Han som trollade med repen var väl rätt så duktig, men jag vet hur man gör :D Iaf på ett ungefär.

Natti, natti

Så roliga fåglar =)

Så duktiga fåglar! Ragge och Isa har lite att ta igen =)
Från palmitos park på Gran Canaria.

P.S Om tre veckor är vi på Gran Canaria :DJobbat

Har gått bredvid idag där jag ska jobba i sommar. Som vanligt när man kommer till ett nytt ställe är det mycket nytt på en gång och mycket information, och jag tänker usch allt detta kommer jag aldrig kunna lära mig. Men som sagt så har jag tänkt på alla andra ställen och jag har ju lärt mig och det har gått bra. Så jag lär mig säkert detta också så småningom =)
Jag hoppas och tror nog att det blir bra. Personalen jag träffade idag verkade snäll o trevlig, förutom en som verkade lite halvsträng men när jag pratade med henne lite verkade hon ändå snäll =)
Idag var det första gången jag fick vara med och se lite mer(bara hälsat på snabbt en gång innan) så jag fick ju inte prova på själv. Men hoppas ju att jag får göra lite själv nästa gång för man lär sig ju inget på att bara stå och titta. Lär sig mer på att få prova själv när någon är med och kan säga hur det ska va.
Det är mycket omvårdnad, så det känns skönt att jag varit på korttidsboendet och är van vid det, men det är ju lite olika för varje person och det är ju det som är det svåra att komma ihåg.
Bokade in tre bredvidgångar till och sen tror jag väl att jag borde kunna det. Men de måste väl ändå ta lite hänsyn sen ibörjan när man jobbar och tänka på att man är ny? Jag menar allt tar ju längre tid ibörjan när man inte är van.


Nu är jag trött och har ont i huvudet. Kanske för att jag varit lite nervös idag och även koncentrerat mig på att försöka komma ihåg allt de sagt. Hoppas huvudvärken går över inatt, ska jobba på mitt "vanliga" jobb imorgon.
Jobbade igår på mitt gamla jobb, det var trevligt. Men hoppas inte jag fått med mig nåt därifrån, var folk som hade varit sjuka och förkylda. Peppar peppar....

Godnatt =)

Söndag =)

Yay nu har jag jobbat min helg. Går rätt fort faktiskt men på torsdagskvällen när man vet att man ska jobba hela helgen känns det som helgen är lång. Men ska ju jobba imorgon med men då på mitt gamal jobb så det blir lite varitation. =)

Lånade mammas bil ifredags till igår så efter jobbet körde jag o Jonas hem med den till mamma sen gick vi hem. Från väster till teleborg tog ungefär en timme. Det var skönt.

Kom på att det finns en cykelpump på statoil som ligger precis här vid. Så vi gick dit och pumpade min cykel. Det är ju mycket lättare att pumpa med en sån pump än att pumpa själv med en vanlig cykelpump. Och sån skillnad det blev, känns som jag flyger fram på cykeln nu ju :P Så den behövde pumpas.

Ska spela en 20:- pokerturnering nu på svenska spel, bara för skojs skull =)
Så önska mig lycka till :P

Talang

Har kollat på talang på fyran. Ganska kul faktiskt.
Tyckte hunden som dansade var duktig. Den lilla tjejen som sjöng och dansade var ju hur söt som helst.
Han med diablon var också duktig! Försökte lära mig det en gång i tiden men hade väl inte tillräcklingt med tålamod. Men nåt trick lärde jag mig.
Det måste kännas rätt tråkigt att gå upp på scenen och sen få tre kryss och inte få göra färdigt sitt nummer som man har övat jätte mycket på. Usch! Men å andra sidan ska man väl vara nöjd att ändå ha kommit så långt. Kan tänkta mig att det är många som försöker komma med.

Jobbhelg igen så ska försöka lägga mig tidigt. Så det är väl snart dags för att äta och sova.
Imorgon kommer Jonas hem igen :D, han har haft skola tre dagar och har då varit i olofström.  

litet onödigt inlägg bara =)

Sitter hemma hos mamma på mammas dator. Ingen annan hemma bara jag.  
Eller jo nu lät det som pappa kom. Kallar detta fortfarande hemma fast jag har flyttat för ganska längesen.
Men när jag är hemma hos mig säger jag ockås hemma.

Lånade mammas bil så sen var jag och hämtade lillasyster och sen hämtade jag mamma och sen körde vi hit.
Sa att jag kan vara här en stund och prata lite med mormor. Men hon var visst inte hemma men tror hon kommer snart.

Var ute en liten sväng med Annelie också på förmiddagen.  Tyckte hon hade en bra idé. Hon föreslog tv-spels kväll någongång. Låter ju kul. Då ska vi spela antingen det gamla 8 bits nintendo eller supernintendo. De är ju roligast!

hälsade på på det nya jobbet

Idag var jag och hälsade på där jag ska jobba i sommar. De hade tydligen haft personalmöte och de var väldigt stressade. Men de visade runt mig lite snabbt och jag fick träffa några av de som bor där. Men mycket mer än så var det inte. Trodde jag skulle få veta lite mer om hur det funkar där och lite om de boende och så. Men det får jag väl reda på sen. Jag var där nog bara en halvtimme om ens det. Vi bokade två tider för bredvidgång iallafall. Så ska dit på tisdag. Men det verkade ändå trevligt där. Så får väl se =)

Insåg sen att jag kommer jobba sju dagar i rad. Jobbar helgen nu fre,lör, sön. Sen ska jag jobba extra på Lyckebo på måndag(ska bli kul), tisdag gå bredvid på det nya. Ons, tors jobbar jag på mitt vanliga jobb. 
Men det blir nog bra.

Tisdag

Har varit fint väder idag med. Så mycket piggare man blir när solen skiner.
Kom hem från jobbet vid 18- tiden. Sen gick vi ut en runda idag med.
Var ute någon timme sen gick vi till Ica och handlade.
När vi kom hem fixade vi lite mat, och har kollat lite på tv. Nu sitter jag här, kvällarna går så fort hinner inte göra alls mycket.

Imorgon är jag ledig. Ska hälsa på där jag ska jobba i sommar. Det ska bli spännande att få komma dit och se vad det är för folk där. Hoppas att personalen är bra, vårdtagarna oroar jag mig inte över. Inte än iaf.
Blir säkert lite tufft ibörjan när man börjar jobba men man kommer väl in i det. Kör bil dit imorgon men det kan jag inte göra hela sommaren. Vi har ju bara en bil och Jonas behöver den till jobbet. Så tänkte att jag ska se om jag hittar någon busshållplats i närheten. Borde ju finnas någon iaf. Det är lite långt att cykla tycker jag.

Jag har inte blivit lurad idag =) Jag har inte lurat någon heller, har inte ens försökt.
Jag är så dålig på att ljuga så det är ingen som går på det. Dåligt pokerface.

Måndag- vårväder!

Vårväder!

Så härligt väder det har varit idag! Termometern visade 13+. Förra veckan var det väl nästan -10, snacka om omväxlande.
Hoppas det forsätter vara varmt nu =)
Alla i växjö verkade uppskatta vädret. Fullt med folk ute och promenerade, motorcyklar, inlines och skateboard.
Har det blivit populärt med skateboard eller nåt? Såg många barn som var ute och åkte på dem, eller försökte. 
Vi var ute och gick 1 1/2 timme ungefär. Jätte skönt. Gick runt växjösjön plus lite omvägar hem.   


Söndag

Äntligen går det att logga in i igen =)
Lägger upp dagarna iordning nu så jag inte blir förvirrad :P

Helgen slut och fick jag allt gjort?
  • Köpa minneskort till kameran - fixat
  • åka till olofström och fira Jonas bror som fyller år - ska dit på söndag
  • åka till simhallen och simma
  • städa skrivbordet, ligger fullt med papper överallt - lite städat
  • Lata mig =) - hälften gjort ;) - får nog vara nöjd =)
  • Ändring Upp och jobba halva dagen imorgon.


Det blev ingen simning, och skrivbordet blev väl inte helt städat. Jag tog bort och slängde en del papper det gjorde jag  ju, men det ligger fortfarande en del kvar. Lite bättre kanske det blev. Men det är ju så praktiskt när det ligger framme, då vet jag ju var jag har det. =)

Vi var hos Jonas bror, Mattias som fyllde år. Det var inte oloström utan kristianstad som vi var i. Men sak samma :P Jonas hade lånat lite wiispel av honom och någon box(vad han nu skulle med den till) med tillhörande dosa
så det slog han in och gav i present. Snällt va? Men han köpte faktiskt dvd- skivor också till honom.

vi åt och spelade tvspel.
Vi spelade lite x-box och guitarr hero, hur svårt som helst ju. Men med lite övning så hade jag nog klarat mer.
På bilden är det jag som försöker träffa några färger rätt :)


image50

RSS 2.0