helg

Nu är det helg!
Vi hade tänkt åka till Ikea imorgon och handla lite. Men hörde att det skulle bli halt. Vet inte om det är så kul att köra med släp då, bilen har ju bara sommardäck ännu. Vi har inte bestämt oss än, vi får se imorgon hur vi gör. 
Ska träffa Julle imorgon kväll och hitta på något, hon kommer till Växjö. Får väl se vad som händer, finns väl antagligen inga lediga bowlingbanor nu. Annars hade det ju varit kul.
Ska äta lite och kolla på "svenska hjärtan" sista avsnittet på första säsongen. Sen vet jag inte vad jag ska göra, vill ju se hur det går så blir väl tvungen att köpa nästa säsong med. Typiskt och den som inte ens är bra men kan ändå inte låta bli att kolla.  


Härligt

Har varit en lugn skön dag idag =) Så skönt när man kan ta det lugnt och inte har något särskilt planerat.
Vi har inte gjort mycket idag, det mest ansträngande var väl när vi handlade mat. Smet in på Lindex med och köpte en tröja och så har jag köpt mössa och vantar. Börjar ju bli kallt ute nu. Särskilt kl. halv sju på morgonen.
Gjorde tacos när vi kom hem. Gott.
Annelie och Henrik var här en liten stund också =) Sen har jag pärlat lite och kollat på tv och ja tagit det lugnt helt enkelt.
Så som en söndag ska vara =)

VintertidBild från google

Psst! tänkte bara påminna om att ställa om klockan ikväll.
Så skönt, tänk när man vaknar imorgon vid tio-tiden kanske och så är klockan bara nio. En hel timme helg längre. =)

Inbeordrad

Idag skulle jag egentligen varit ledig, men en var sjuk så jag fick jobba isstället. Men jag fick veta igår att jag skulle jobba idag, så då känns det inte lika tungt som om man får veta samma dag. Jag har inte jobbat hela dagen heller, utan vi gjorde så att jag och en till delade på passet isstället och jobbade halva var. Så jag har bara jobbat mellan 12-17. Var riktigt skönt med sovmorgon. Dessutom var det ju inbeordring så dubbel lön med, alltid trevligt ju =)

Igår var det filmkväll, vi kollade på Narnia, häxan och lejonet. Har sett den förrut men den är bra och tåls att ses igen. Jag gillar böckerna med. Nu väntar jag på att få hem den andra narnia filmen.

Nu har Jonas kommit hem med =) Han har varit i skolan tre dagar och inte varit hemma. Blir väl kanske någon film ikväll med.
Imorgon är jag ledig =) och sen jobbar jag hela veckan.


Vi vann!

Idag har varit en ganska lång dag. Det var omsorgens dag idag i konserthuset och jag var där med jobbet. Vi lyssnade på en föreläsning som en Talis Vasko höll i. Han var verkligen bra, väldigt rolig var han. Det handlade om att kommunicera på arbetsplatsen.
Sen var det utdelning av något som kallas kvalitetspriset. Och vi vann ett pris!!!! Vi kom på andra plats. Så det känns jätte kul. Förutom diplom och blommor fick vi 7500:-  Kommer inte ihåg vad motiveringen var men något om att vi jobbade mycket med självbestämmande och bra kontaktmannaskap som ger trygghet för de boende och vad det nu mer var.  Men det känns roligt att få bekräftelse på att vi gör ett bra jobb.
Efter vi hade varit i konserthuset så skulle jag jobba till kl 20.00 och jag var i konserhuset kl. 10.15 i förmiddags, så det blev en lång dag idag.

Nu är jag trött och ska sova. Natti natti.

nyduschad fågel

Idag har jag bara jobbat mellan 7-12. Ganska skönt med så korta dagar ibland.
Tyckte Wilma behövde en dusch men är inte säker på att hon höll med mig, hon verkade inte överförtjust när hon fick vatten på sig.
Blev en promenad med Annelie idag också =)
Sen kollade jag på dvd "svenska hjärtan", som jag hörde någon säga var bra. Jag trodde att det skulle vara en komediserie som man kunde sitta och skratta till. Men det var det ju inte. Isstället var det ju deprimerande,men kunde ändå inte låta bli att kolla färidigt på hela första skivan. Tror jag satt och kollade i typ 2,5 timme.  oops! Hade bara tänkt kolla en liten stund. Wilma satt bredvid hela tiden och ville bli kliad och somnade nästan. Så vi hade det ganska så gosigt. Så länge brukar hon aldrig vara still, eller ja hon sprang ju runt på bordet och lekte till en början, men sen blev hon på goshumör.
Nu kom Jonas hem :D Ska kolla på efterlyst och gosa med honom nu isstället :P


Worms 4Idag kom Fia hit och hon hade med sig en Worms skiva! Hihi, worms är det roligaste datorspelet som jag har spelat, okej nu spelar jag ju aldrig dator spel, förutom worms då. Worms 4, vet inte om det är nytt men nytt för oss var det iaf. Det var lite svårt innan vi hade listat ut hur man styrde och så men sen gick det rätt så bra. =) Lite häftigare än de förra worms spelen.
Detta var ju i 3D och det verkade finnas massa olika funktioner och alternativ som vi inte hann testa idag.

så var helgen avklarad


bild från google

Då har man jobbat ännu en helg. Är dödstrött, men det var väl för att jag la mig på tok för sent igår. och upp kl 06.15 igår och idag. Eller inte igår. Igår vaknade jag av att Jonas säger
-Sunniva börjar inte du sju
jag mumlar jo
-klockan är fyra minuter i sju
-skojar du?
-nej.

Jag tar min mobil och kollar, skit också! slänger mig upp ur sängen och ringer till jobbet. Ta på mig kläderna och kör. Jag kom väl ca 30 minuter försent. Men natten jobbar ju till 07.15 så hon behövde ju bara stanna 15 minuer längre än hon skulle. Dessutom var det ju helg och de boende skulle inte iväg någonstans. Så det gjorde ju inte så mycket att jag kom försent, men man känner sig ju ändå lite dum ändå.

Men jag fattar inte hur jag tänkte när jag ställde klockan, hade tänkt stiga upp 06.15 men hade ställt klockan på 07.15.

Ska jobba imorgon med men då kväll. Det blir skönt med lite sovmorgon. Såg en krampa idag med och har inte sett den krampa innan så jag blev lite smårädd. Men det var inte någon stor och gick över fort så ingen fara.

Skönt att sova

bild från google

Idag när jag vaknade kände jag mig utvilad, låg och drog mig ett tag. Tänkte nu är det nog dags att stiga upp klockan är väl runt tio. Kollade på mobilen 11.35. Va det kan väl inte stämma! Kollade igen men jodå det stämde. Men jag behövde nog sova ut, inte sovit så bra senaste nätterna. Så det var riktigt skönt!
Har suttit och pärlat ett tag nu, håller på med ett lyktglas med en tomte på. Det går fort till jul!


bild från google

Ikväll ska jag till Julienne och fira henne hon fyller 23 år idag. Stort grattis till dig!!! Lite jobbigt att köra till Älmhult och synd att jag börjar jobba klockan 7 imorgon. Så kan tyvärr inte stanna så länge. Men tror det blir en mysig kväll =)

Dumma fågel!

Tänkte mig inte för och lämnade min mobil ensam på köksbordet tillsammans med Wilma i max en halvminut.
Här är resultatet:När jag kom tillbaka satt hon och tuggade på något och så väldigt nöjd ut.
Tur så var det ingen knapp som jag använder, genväg till att lyssna på musik tror jag det var.
Men jag har knappen, kan man limma dit den? Det kanske inte är så bra?

hjärta

Ett hjärta som jag har pärlat och hängt i fönstret nu.
Höst o kalas

Ojoj vad jag tycker att jag har varit duktig nu. Jag har putsat alla fönster, det behövdes verkligen. Men det är ju jätte svårt att få fönstrena blanka och fina utan ränder. De blev iaf mycket bättre än vad de var innan jag putsade dem. Tur de ;)

Igår var vi hemma och firade min bror som fyllde 22 år. Mat o tårta, mumsigt. Wilma fick också följa med, det gick bra men hon tyckte nog att det var mycket folk på en och samma gång. Men bara hon fick sitta på axeln var hon nöjd.

Tog några höstbilder igår när vi var ute, härligt väder det var igår.
flygsele

Fick den nya flygselen till Wilma i tisdags, så det gick fort =) Denna passade henne bra och det var inte så svårt att få på henne den. Hon har fått vara ute en liten stund i tisdags och idag.
Hon tycker selen är lite konstig att ha på sig, och vill gärna gnaga på den. Men hon vänjer sig nog. Var bara ute små korta stunder. Tro hon kommer gilla att få följa med oss ut isstället för att vara hemme själv, men det blir mer sen framåt våren och sommaren. Nästa gång ska jag ta en bild på henne när hon har selen på sig. =)

Lite trött

Så har jag jobbat min helg nu, skönt. Helgerna går faktiskt ganska fort när man jobbar också. Man har att göra hela kvällen så då går tiden fort. =) Jag har sovit ganska länge på förmiddagen så har inte hunnit göra nåt särskilt innan jobbet. Imorgon är jag ledig, tänkte kanske åka ner en liten runda på stan om jag orkar. Måste hitta på något att köpa till min bror när han fyller år också. Så svårt. 

Ska beställa en ny flygsele till Wilma med. Provade den vi har köpt men den var för stor. Typiskt!. Så nu måste jag vänta tills vi får den andra innan vi kan prova att ta ut henne.  


Någon snodde min banan!RSS 2.0