Den lilla grodan

Fick detta i ett mail av en kompis och jag tycker att det är tänkvärt!
Här är länken där det är bilder med så det är roligare.
Så klicka och läs det där isstället
http://www.pers.katedral.se/~perstcn/grodan/grodan.htm


Den lilla grodans allegori ...
 
Livets lektion 1 

Det var en gång en tävling ...  bland grodorna


Målet var att komma högst upp i ett torn...


Många människor samlades för att heja och titta....

Tävlingen började...


Människorna trodde ju egentligen inte att grodorna skulle lyckas med att klättra ända upp i tornet, så hejaropen blev egentligen bara, typ:

"Vilket jobb och elände, de kommer aldrig att lyckas, stackarna!"
 


Grodorna började ge upp utom en liten groda...


Folkmassan fortsatte:

" Stackarna de kommer aldrig att klara det!"


Och tillsist gav grodorna upp och erkände sig besegrade, utom den enda lilla grodan som fortsatte uppåt och trotsade oddsen.


Äntligen efter enorma ansträngningar, lyckades den lilla grodan med det som de andra misslyckats med: att nå toppen, ensam!

De andra grodorna var nyfikna på hur hon lyckats.


En av dem närmade sig segraren för att få svar på hur hon lyckats avsluta och klara av provet.


Och... upptäckte att

den lilla grodan var döv!


...Lyssna aldrig på personer som har för vana att se allt negativt, lyssna bara till din hjärna och ditt hjärta
!

Kom alltid ihåg vilken makt det hörda eller lästa ordet har över dig.
Det är därför du alltid skall vara


POSITIV !


En résumé :

Var alltid döv när någon säger att du inte kan förverkliga dina drömmar!

Ha det bra!


Äntligen frisk igen

Skrev ju sist att jag trodde jag var frisk igen, men det var jag inte. Så konstigt har känt mig sjuk, sen kände jag mig piggare och sen dålig igen. Har gått väldigt upp och ner.  Idag är första dagen som jag har känt mig helt okej igen.  Så nu är jag äntligen frisk igen.
Hoppas nu att jag slipper vara sjuk  igen på fyra. Tror det var fyra år sen sist som jag var sjuk(bortsett från förkylningar), då också i vinterkräksjuka.

slappdag


Undrar just vad Wilma hade tänkt skriva in i min almanacka.

Känner mig fortfarande lite konstig, men har ingen feber. Imorgon hoppas jag att jag är helt frisk.
Idag har Wilma och jag legat på soffan och gosat under täcket. Hon kröp under täcket och ville bli kliad. Hon tyckte nog det var mysigt för hon var stilla väldigt länge.

En släng av vinterkräksjukan?

Igår jobbade jag kväll. Efter att jag kommit hem började jag känna mig konstig, ont i huvudet och magen. Sen så tyckte jag det var så kallt och jag var jätte trött. Så jag gick och la mig, tidigt för att vara mig.
Sen sa Jonas till mig, du ligger ju och skakar. Jag frös så mycket. Så jag kollade om jag hade feber, det hade jag ju såklart. Typiskt också! Jag som ska upp och jobba kl 7 tänkte jag.  Funderade på om jag kanske skulle känna mig bättre imorgon när jag vaknar, men tänker om jag har feber nu kanske det är inte så smart att jobba imorgon iaf.
Så jag ringer till jobbet mitt i natten och säger att jag är sjuk.
Jag mår mer och mer illa, förtränger det så länge som möjligt ända tills det är omöjligt.
Varit uppe inatt och spytt två- tre gånger och inte sovit någonting nästan.

Men idag har det varit lugnt. Tror inte jag har någon feber, känner mig ganska pigg. Lite konstig känner jag mig men det är nog för att jag inte ätit någonting ännu. Dricker blåbärssoppa nu. Men jag tror faktiskt att jag är frisk igen.
Isåfall var det väl en snäll variant av vinterkräksjukan om det var det jag hade? Något annat kan det väl inte ha varit?

Hoppas bara inte att någon av de boende blev smittad igår när jag jobbade. Jag misstänker att jag fick det från någon på träningen i måndags.


EFIT 23 mars

Ett Foto I Timmen 23 mars

Här kommer min dag:

Kl. 00.30

Det är läggdags.
Vi är hemma hos Jonas föräldrar och sitter framför Tvn. Wilma hittade
något gott på bordet. 

9- tiden

Verkar bli fint väder idag.

10- tiden

Fixar iordning Wilmas frön.

11- tiden

Wilma får komma ut en stund.

12- tiden

Vi är ute på promenad

13- tiden

Dags att åka hem igen.

14- tiden

Sitter i bilen, snart hemma

15- tiden

Sätter mig vid datorn en liten stund.

16- tiden

Lite mellanmål innan träningen.

17-tiden

Kollar i boken och se vad de ska få göra på träningen idag.

Sen fattas det några timmar, blev inga bilder när jag själv tränade.

21- tiden

Hemma igen, äter en apelsin först för att få lite energi.
 
22- tiden

Lite mat och TV

23- tiden

Kollar fortfarande på TV

24- tiden

Dags att sova.

helgen-olofström

Sitter i Olofström nu hemma hos Jonas föräldrar. Vi kom hit igår för att fira Jonas bror. Hade egentligen tänkt åka hem idag men vi ångrade oss. De får stå ut med oss en natt till. Wilma är också med och hon verkar trivas bra här nu. Hon har suttit och pratat. Vi har gjort leksaker till henne. Eller rättare sagt klossar som ska bli leksaker. Tord var så snäll och tog fram både kap och borr för en liten fågels skull.
Vi har suttit och spelat chicago nu ikväll riktigt roligt faktiskt.
Kommer väl upp lite bilder imorgon, har kameran med mig men inte sladden tyvärr.


Filippinsk afton

Ikväll har vi haft personalfest. Vi har lagat Filippinsk mat tillsammans. En jobbarkompis är från Filippinerna så det var hon som bestämde matsedeln och handlade. Vi hjälptes alla åt att laga maten under hennes instruktioner.
Först så gjorde vi vårrullar. Degen var färdig, men innehållet gjorde vi. Det var färs stekt med lök och ostronsås. Sen blandade vi i groddar, morötter, ärtor och bönor. Sedan la vi det i degen och rullade ihop. Sedan friterade vi dem. Till vårrullarna hade vi sweet chillisås och en annan sås av cremefrachie och stark chillisås. Det var mycket enklare att göra vårrullar än vad jag trodde att det skulle vara, och så goda de blev! Inte alls samma sak som att köpa färdiga frysta.
Sen hade vi högrev och wokade, med lite grönsaker och glasnudlar och äggnudlar.
Vi hade också något mer kött och wokade, kommer inte ihåg vad det var mer däri och åt det med ris till.
Till efterrätt gjorde vi friterad banan, som vi rullade in i samma deg som vårrullarna och sedan friterade, och åt det med glass. *mums*

Allting blev super gott! Det var väldigt trevligt att sitta alla tillsammans och rulla vårrullar och bananer, det tog inte särskilt lång tid heller. Kul att hitta på något tillsammans utanför jobbet. Dessutom kul att både äta och laga maten tillsammans =)

Virus i bataljonenWihii! Nyss kom posten och med det kom ett blad om Vallarnas friluftsteater. Det har jag faktiskt väntat på ett litet tag nu. Vi brukar åka till halmstad och kolla på Stefan o Krister en gång varje sommar, börjar bli lite av en tradition.  Tycker det är så härligt i Halmstad och de brukar alltid ha så roliga föreställningar.
Årets föreställning heter " Virus i bataljonen". 
På måndag ska vi ringa och boka biljetter. :D


bilder googlade

arbetskläder?

Igår hade vi personalmöte och för ovanlighetens skull hade jag inte huvudvärk efteråt. Konstigt.
Men då fick vi iaf veta att vi ska få arbetskläder. Det har vi inte haft tidigare inom handikappsomsorgen.
De flesta av mina arbetskamrater var negativa till detta. Jag tycker både att det är bra och dåligt.
Det är ju deras vardag och då vill man inte gå omkring i typ sjukhuskläder. Vi jobbar ju trots allt inte med sjuka personer. Och om man ska ut på stan eller iväg med dem på någon aktivitet känns det kanske inte så kul att gå med arbetskläder, men visst då kan man ju ta och byta om till vanliga om man vill.
Men det blir nog rätt skönt med att få arbetskläder så slipper man slita på sina egna. För de slits ju faktiskt enhel del när man tvättar de så ofta. Och man går ju inte i finkläder till jobbet precis.
Chefen sa också att det skulle vara lite snyggare kläder typ pikétröjor, toppar och lite sånt. Så vi kommer få välja själva vad vi vill ha. Byxor visste hon inte ännu om vi skulle få det med. Men det tvivlar jag på att kommunen ha råd att ge oss snygga byxor. För vi kommer ju vägra gåomkring i pösiga fula byxor som skriker instution.

Men det ska bli spännande och se vad det blir för något.

Ruggning

Wilma har börjat rugga. Det ligger fler fjädrar på golvet än i vanliga fall, sen så ser vi att det växer ut nya lite här och där.
Försökte ta bild på det men det är svårt. Wilma vill alltid kolla på kameran när man tar fram den. Hon vill inte vara stilla tllräckligt länge för att man ska hinna ta en bra bild. Men vi gjorde ett försök iaf.Den fjädern har nästan "slagit ut" vet inte vad det kallas.


samma bild men inzoomad.


Tror det dröjjer ett tag till innan de stora vingpennorna växer ut, hon har inte tappat några av dem ännu. Förutom någon enstaka när hon har bråkat med någon leksak eller landat tokigt.

Vårväder! lite bilder

Åh så härligt väder det har varit idag. Riktigt vårväder, skönt när solen tittar fram. Men det var lite blåsigt, men man kan ju inte få allt. Vi passade iaf på att ta en liten promenad vid Hissö.

Lite bilder från promenaden idag:
Lördagskvällen i bilder.1. Annelie och Henrik. 2. jonas. 3. Man kan göra konstverk av snacksen. 4. melodifestivalen såklart. 5. Jag.


6. Jonas. 7. Fin färg! 8 & 9 Han börjar läsa anvädarhandboken till kameran. Tyvärr slutar han efter 30s. Jag som trodde jag hade hittat någon som kunde lära mig. 10. Växjö som lägger rösterna.


11. Julle. 12. J o N. 13. A o H. 14. Jonas ska absolut rösta på den dåliga låten. 15. Så söta de är.

16. gammla skolkataloger. 17.  Batteriet till bilen var urladdat. 18. En till bil. Intresant? 19. Jag o Julle. 20. Om blickar kunde döda. Nej vet inte vad jag tänker på.

21. Pictionary. Jag o N vann! :D 22. Fin bild! 23. C-vitaminer är nyttigt. 24. Tjej trion! 25. Duktig han är som städar innan vi går vidare.

Vi hade en väldigt trevlig kväll!

bilder på Wilma

Wilma o jag gosar o busar lite.


Aluminiumburkar är väldigt spännande enligt Wilma, men hon får absolus inte smaka innehållet.
Tjejkväll

Tänkte skriva ett litet inlägg nu ju men upptäcker att min hjärna är väldigt trött och seg. Vi får se om det blir läsligt.
Har varit hos Fia ikväll, vi var sammanlagt fem tjejer. Vi lagade tacos, gott, spelade lite spel o pratade. Väldigt längesen jag träffade de andra, så det var lite kul. Vi spelade Rita&gissa och jag kan ju inte låta bli att tala om att jag o Fia vann :D Det jag tyckte var bäst gjort av oss var att gissa rätt på "charm" och "smyga" och vi hade ändå gott om tid kvar. Hehe. Tiden gick väldigt fort, wroom så var klockan mycket.
Mycket trevlig och lyckad kväll.

En av de andra har också en grå jako hemma. Blev lite orolig när hon frågade "gnager er också på allt" Tydligen gillar deras fågel att gnaga på möbler. Ännu har Wilma inte börjat med möbler utan mer sladdar och annat som ligger på bord o liknande. Kanske hjälper att se till så hon har mycket "roliga" saker att gnaga på i buren och även några gnagvänliga leksaker utanför. Särskilt nu när det börjar bli vår och de har större behov av det. (instinkt att börja bygga bo)

Morgondagen, blir inte riktigt som vi hade tänkt oss från början men det kommer bli roligt ändå!! Julle o Niclas kommer hit. Eventuellt någon mer. Sen ska vi ut o göra stan osäker ;) Kommer bli jätte skoj.

Nu ska jag hoppa i säng, varit vaken sen kl.06.00 idag så nu behöver jag sova.

kul att träna

bild googlad
 

Igår var det träning. Det har blivit roligare att träna nu igen när man har ett bestämt mål, att ta brunt bälte. Tanken är att vi ska gradera till sommaren. Grejjen är  ju bara det att tiden går så himla fort och jag jobbar endel kvällar och missar träningen. Men vi får väl träna lite extra när det passar och så. Ska bli spännande och se om vi lyckas.

Måste uppdatera min barnlicens denna terminen med, tror den går ut snart. Det ska vara en kurs i Växjö i april men måste kolla upp om den är liscensförlängande eller inte. Annars är det ingen mening med den ju. Eftersom att jag redan har gått den en gång så blir det nog mest samma sak igen. Skönt om man kan gå i Växjö och slippa ta sig så långt. Dessutom ska det ju helst vara en helg då jag inte jobbar. 

Jag ska till jobbet om en stund och måste fixa något att äta först. Frukost och lunch i ett får det bli.


Utmaning

Hittade denna utmaning hos Kia om livet

Utmaning: Om min papegoja- Wilma

Vad heter din fågel?
Wilma

Varför valde du just det namnet och vilka andra namn funderade du på?
Det var nästan det enda namnet som vi var överens över. Jag hade många andra förslag, men kommer inte ihåg dem nu. Men J höll inte alls med mig. (Särkilt inte när jag föreslog att vi skulle döpa henne efter någon i teltetubbies)

När är din fågel född?
18 maj 2008

Vilken ras är den och vilken färg har den?
Wilma är en gråjako, grå och lite vit, och så har hon röda stjärtfjädrar

Vad väger din fågel?

Vi vägde henne för ett tag sen och tror att vågen visade ca 400 g så nu kanske hon väger runt 500g

Vart köpte du fågeln och vad kostade den?

Vi köpte henne hos en uppfödadre nära Borås och hon kostade 8500 kr

Varför valde du just den rasen?
Jag har haft undulater och nymfkakadua och jag ville ha en lite större fågel denna gången. Dessutom blir de ofta tillgivna och de är duktiga på att härma ljud. De är även mycket intilligenta.

Har du deltagit i några tävlingar med fågeln?
Nej, och har inga planer på det heller.

Är fågeln rädd för något?
Hon är en riktig fegis, hon är rädd för människor som hon inte känner. När man torkar golvet i närheten av hennes bur morrar hon åt moppen.

Kan fågeln några konster och lydnad?

Hon bajsar när vi sätter henne på hennes T-ställ. komandot "upp" vet hon vad det betyder. Få se om vi orkar lära henne några konster senare. Hon har lärt sig härma några ord- goddag, hejdå, Wilma.

Jag utmanar följande:

Alla som känner för det och som har något husdjur.


balkong golv

Vi köpte plastgolv att ha ute för några dagar sen. Idag la vi ut det på balkongen. Det blev bra, jag är riktigt nöjd. Nu blir det inte så kallt om fötterna när man är där. Visserligen brukar jag sällan vara på balkongen. När det är varmt o skönt ute så blir det att man åker ut någonstans isstället för att sitta på balkongen.

Före:Efter:

jobbat och är trött

Jaha nu har jag jobbat helgen och idag. Det känns för nu är jag jätte trött. Jobba tre vardagar är inte alls lika jobbigt som att jobb helgen+ en fredag eller måndag. Beror väl på att vi är en personal mindre på helgen, plus att då ska de upp och stå på tippar och grejjer.
Igår var det rätt stressigt på jobbet men det var det värt faktiskt. Vi åkte allihop på "Glad dag" som DHR anordnade. Med mat och fika, underhållning som musik, allsång, trolleri mm. Väldigt trevligt faktiskt. Inte ofta alla fem kan följa med på samma aktivitet.

Förstår inte var förmiddagarna tar vägen. Idag började jag kl 14 men gjorde inget särskilt på förmiddagen. Men ändå fick jag bråttom till jobbet, så lätt att fastna framför datorn. 
Nu är jag iaf ledig en dag.


Grattis Pappa!

Happy-Birthday-Balloon-Bouquets.jpg picture by jackiw
bild googlad

Idag fyller pappa år. Så vi va hemma en liten stund och fikade. Det var svårt att komma på vad jag skulle köpa för present till honom. Tillslut blev det en rattmuff och några tia-lotter.
Från september till maj, är det en familjemedlem som fyller år. (Förutom dececmber men då är det ju julafton.) Så det blir en födelsedag varje månad, plus att lite kompisar och så fyller ju också år. Men så är det ju, är väl så för de flesta.  Bara så svårt att komma på vad man ska köpa. Men det är ju trevligt att få en orsak till att träffas hela familjen. Blir inte direkt av annars.

Tror faktiskt jag ska lägga mig i soffan och kolla på Melodifestivalen sen. Jag har ingen koll alls på vilka det är som ska sjunga ikväll men det märker man ju.  

Utmaning

Varje svar måste börja med samma bokstav som är den första i ditt namn, och inte samma ord 2 ggr.


1. Vad heter du? Sunniva

2. Ett ord på 4 bokstäver. stol

3.Flicknamn. Sara

4. Pojknamn. Sigvard

5. Yrke. Snickare

6. Färg. Svart

7. Klädesplagg. Skjorta

8. Mat. Sushi

9. Sak i badrum. Schampo

10. Plats/Stad. Skövde

11. En orsak att vara sen. Sömnig

12. Något man skriker. Stopp!

13. Film. Svensson svensson

14. Något att dricka. Saft

15. Band. Sven Ingvars

16. Djur. Snigel

17. Gatunamn. Sommarvägen
18. Bil. Saab

19. Sång. Summer of 69
20. Aktivitet med fler än en deltagare. Spinning

Den var rolig och lite klurig.


Män som hatar kvinnor

Idag var vi på bio och såg "Män som hatar kvinnor"
Den handlar om Lisbeth och Mikael som löser gåtan om vad som hände Cecilia som försvann spårlöst för 40 år sen.  

Jag tyckte faktiskt att det var en bra film. För en gångs skull är jag inte besviken på filmen, jag har läst böckerna med. Lisbeth var sig väldigt lik som jag hade tänkt mig henne i böckerna, tycker hon spelade den rollen bra. Däremot var det lite konstig att se Peter Haber som den rollen.
Det var en bra film, och jag längtar efter att få se nästa.

Den får  av fem.

Haha! lyxfällan!

snacka om att vara bortskämd och inte har den mista koll på pengar!
Hon tycker inte hon lägger så mycket pengar på kläder, bara ca 8000 kr/månad.
Hon spenderar inte så mycket pengar ute, bara ca 600 kr per gång. Ca 2 ggr per vecka. Det blir ju bara 5000kr / månad.

Nä nu ska jag sätt mig i soffan och fortsätta kolla. Verkar ju bli lite spännande.

Lista

Eftersom jag inte hade någonting bättre för mig har jag nu svarat på en lista jag hittade.


Nämn något som gjorde dig glad igår:  Att mormor vann lite pengar på lotto
Vad gjorde du kl 08 i morse? Sov
Vad gjorde du för 15 min sedan? Åt frukost
Det sista du sa högt? Hejdå, ses ikväll
Det senaste någon sa till dig: Hejdå
Vad har du druckit idag? Apelsinjuice
Vad var det senaste du åt? Två smörgåsar
Vad var det senaste du köpte? Växlade till mig en ny trisslott och köpte en plopp
Vad är det för färg på din ytterdörr? Vit/grå aktigfärg
Vad är det för väder hos dig nu? Det är lite snö och slask och mulet
Godaste glassmaken? Det var svårt, vanilj och choklad tror jag
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Tveksam, men kanske
Sover du tungt? Ibland
Drömmer du mardrömmar? Det händer men inte särskilt ofta 
Trivs du med ditt jobb? Ja det gör jag
Favoritklädsel? Jeans och t-shirt
Favoritlåt just nu?
Vad ser du om du tittar till höger? Vårt vitrinskåp
Vad gör dig glad just nu? Glad vet jag inte men lite roligt att Wilma har lärt sig säga "Vad gör du?"
Vad ska du göra härnäst? Ska åka till jobbet om en stund
Höger el vänsterhänt? Höger
Humör just nu? Det är bra
Favoritgodis? Choklad
Kläder just nu? Jeans, t-shirt, och tröja(munkjacka)
Sommarplaner? För första gången i mitt liv får jag fyra veckors betald semester :D Men inga större planer.
Hur många kuddar sover du med? 2 och en reserv = 3
Morgon eller nattmänniska? Nattmänniska tror jag
Vad är viktigast för dig? De nära och kära
Är du kittlig? Ja
Snarkar du? Nej, har nog hänt någongång
Stjärntecken? Stenbocken
Äckligaste insekten? Inte så rädd för insekter, men de där med långa ben som flyger.
Stökigt el välstädat? Stökigt, men jag har blivit bättre på att hålla iordning
Vad längtar du mest efter just nu? Sommar


Gradering till sommaren???

Har varit och tränat idag, först hade jag min barngrupp sen väntar jag en timme och efter det är det min tur att träna. Så det blir några timmar nere i dojjon på måndagarna. Då jag inte jobbar förstås.
Kul träning idag. När jag skulle gå hem frågar en mig om jag ska gradera till sommaren. Ehh njae det vet jag inte, någonting sånt svarar jag.
Det var väldigt längesen jag tog mitt blåa bälte så det är väl på tiden att sikta på nästa nu. Men det är egentligen bara den senaste tiden som jag faktiskt har funderat mer på om jag skulle ge mig på en gradering men inte vetat med vem. Eller vem jag ens skulle fråga.

Blev förvånad över att han frågade mig, trodde att han redan hade någon att gradera med, men tydligen inte. Så vi bestämde att vi skulle prata lite mer en annan gång och köra ihop lite å se hur det känns. Jag har inte tränat med honom förrut, och han är större och tyngre än mig. Så får väl se hur det går med kasten. 
Men eventuellt blir det gradering till sommaren. Då till brunt bälte isåfall.bild googlad, och ommålad
Blodprov

Idag gick jag till vårdcentralen för att ta det där blodprovet som de inte kunde ta sist. Tänkte lika bra att få det gjort någongång. Vi gick dit och jag var inte alls nervös vilket va lite konstigt eftersom jag egentligen tycker sånt är väldigt jobbigt. Jag hade väl helt enkelt lyckats övertyga mig själv att det är ju inget farligt och inget som gör ont.

Så jag var väldigt lugn när jag gick in där också. Men sen när jag satte mig i stolen och såg grejjerna kom jag ihåg att just det ja, sånt här är ju läskigt!  Men det är bara att titta bort. Så jag kollade inte när hon stack eller fyllde rören. Tror det var fem olika rör men det gick väldigt fort och gör inte ont bara sticks lite, ändå tycker jag det är obehagligt. Men det gick bra. Ända tills jag reser mig upp och ska ta på mig jackan, då känner jag att jag börjar bli yr.
Jag går ut ur rummet, Jonas var med och satt där utanför och väntade. Jag säger att jag är yr och sjunker ner i stolen.

Jag blir väldigt yr, illamående och kallsvettas och allt känns väldigt obehagligt. Jag fick lite vatten att dricka men då blev jag bara ännu mer illamående, så jag halvlåg mot Jonas och blundade. 
Vet inte hur länge vi satt kvar där innan jag kände mig bättre och kunde resa mig upp igen utan att svimma. Jag svimmade aldrig men hade jag inte satt mig ner på stolen hade jag gjort det.

Jag har svimmat några gånger tidigare i mitt liv och nu har jag lärt mig känna igen symtomen och vet när det är bäst att sätta sig ner.

All nervositeten kom väl efteråt då eller nåt kanske, eftersom jag kände mig så lugn innan. Eller hade jag spänt mig utan att tänka på det och när man slappnar av så kommer det då isstället. Usch! Inga fler frivillga blodprov nu.

På hemvägen gick vi förbi statoil och växlade in trisslotter som vi hade fått i julklapp. Vi hade varsin lott där det var 50 kr vinst. Vi fick två nya var. Jonas vann 25 kr på en och jag vann också 25 kr på en. Kul att vi fick varsin vinst igen. Synd bara att det inte ökade. Men man ska väl vara nöjd att det överhuvud taget var vinst på dem =)


Promenader

Idag blev det en lång sovmorgon.
Igår råkade jag säga till Jonas att man kan inte bara sitta hemma och lata sig hela dagarna, man måste ut och röra sig med. Det fick jag äta upp idag. Han tyckte vi skulle GÅ till Media Markt fram och tillbaka.  Jaja, så efter frukosten gagv vi oss iväg. Vi irrade omkring i det nybyggda området vid Växjösjön ett tag, så det tog rätt lång tid att komma fram typ en timme. Vi köpte inget där, vi kollade på hemmakväll och köpte varsin film.
Jag var ganska trött i benen men det går inga bussar en söndag eftermiddag därifrån, så vi gick ner till stan och tog bussen därifrån hem. Vet inte om det är så stor skillnad att gå till stan eller tillbaka hem, men känns kortare ner till stan.
Sen var det skönt att komma hem. Slappade lite vid datorn, och sen åt vi middag.  Precis när vi ätit  färdigt får jag sms från Fia som undrar om jag har lust med en promenad. Hihi javisst, en promenad till, alltid kul att träffas ju och för mycket frisk luft har väl ingen dött av.  Men det var trevligt.

Sen satt jag en stund till vid datorn tills Beck på TV började. Alla tre har kollat, jag, Jonas och Wilma. Wilma har varit på sånt goshumör, hon har suttit på oss hela filmen och velat bli kliad och klappad. Skönt när hon är så stillsam. Skillnad mot igår då hon inte var still en sekund, utan sprang fram och tillbaka hela tiden.

Tänkte avsluta inlägget med en liten film. Han är kanske lite för ivrig att framföra det han vill ha sagt.


EFIT 28 februari

EFIT= Ett Foto I Timmen
Här kommer min dag.

Kl: 9:00

Klockan ringer.

Kl. 09.57

Har äntligen tagit mig ur sängen och duschat.

Kl. 11.03

Påväg till Ikea

Kl. 12.07

Inne på ikea, vi har precis kommit till vagnarna.

Kl. 13.14

Handlat färdigt och dags att åka hem.

Kl. 14.17

Hemma igen och bara att packa upp alla fynd. 

Kl. 15.13

Plafond lampan har vi satt upp och nu är även rullgardinen på plats. 

Kl. 15.58
 
 
Vi kommer hem till mamma och ska fika lite.

Kl. 16.59

Fikatime!

Kl. 18.05
 
Vi har varit och handlat på Maxi

Kl. 19.04

Nu har spegeln också kommit på plats.

Kl. 20.00

Dags att äta, räkmackor.

Kl. 20.55

Tittar på melodifestivalen.

Kl. 22.13

Vi sitter fortfarande i soffan och kollar på Tv. Wilma är förstås med.

Kl. 23.29

Jag somnade lite i soffan. Men nu äter Wilma och jag apelsin.

Kl. 23.45.

Dags att borsta tänderna och sova.

RSS 2.0