Att sova eller icke sova... det är frågan.

Jag borde gå och lägga mig, egentligen är jag trött men jag har inte lust att lägga mig. Jag känner mig lite rastlös och har lust att göra något men jag vet inte vad. Konstigt va. Vi har kollat på tv en stund. Jag trodde inte klockan var riktigt så här mycket. Men jag är ledig imorgon så jag kan sova ut, då gör det inte så mycket att jag är uppe länge ikväll.

Jag kanske skulle ta och sätta in lite kort i albumet? Jag framkallade lite bilder för ett tag sen som inte är insatta ännu. Inte så många kort utan lite lagom antal att sätta in. Gången innan den då var det jättemånga kort som jag hade framkallat och skulle sättas in för att det var så längesedan. Det var jobbigt. Så denna gången väntade jag inte lika länge. Man lär sig av sina misstag :)

Eller kanske spela wii med Jonas?
Undra om han vill det.

Eller kanske jag ska vara klok och gå och lägga mig iallafall?
Jag få se men ska nog ta och stänga av datorn för idag nu.

Wilma badar!

Igår när jag dammsugade lyckades vi filma Wilma när hon badar. Hon brukar för det mesta börja bada när vi börja städa. Kommer vi då i närheten med kameran brukar hon vilja undersöka den istället. Men igår la hon inte riktigt märke till den. Dock så hamnade kameran lite snett.


Var tog fågeln vägen?

Var tog Wilma vägen... hon var här på bordet alldeles nyss....


Aha här är hon...

under bordet, på jakt efter fruktskålen som vi satte undan för henne.Efit söndagen den 25:e april

Ett Foto I Timmen söndagen den 25:e mars.
Dagen började sent eftersom vi la oss nog inte förrens framåt kl 4 i lördags.
Tack för en trevlig kväll ni som var här!

11-tiden
Äntligen frukost tänker Wilma!


12-tiden
Vi beställer hemkörning


13-tiden
Pizzan har kommit och är snart uppäten


14-tiden
Jonas pimplar vatten


15-tiden
Slökollar lite på tv...


16-tiden
...och jag somnar

17-tiden
Dags för en dusch


18-tiden
Promenad


19-tiden
Kör hem en liten runda till mamma och pappa


20-tiden
Vi tog fram gamla fotoalbum. mormor är djupt försjunken i ett av dem.


21-tiden
En kopp te.


22-tiden
Tv-mys.
Egenligen var det läggdags för en timme sedan för Wilma.

Det snöar!

Jag fick en chock när jag tittade ut genom fönstret, jag trodde att jag såg i syne. Tog lång tid innan jag faktiskt insåg att det låg ett tunt täcke snö på marken ute och att det var snöflingor som föll ner. Tänka sig att det snöar i slutet av april!


I brist på vitsippor...


Lillebror här har du något att öva på! - talang

För det mesta när jag träffar min bror har han en kortlek nära till hands. Han brukar visa korttrick som han vägrar avslöja hur han gör. Men detta har jag aldrig sett honom göra.
Så lillebror, okej så liten är han inte men ändå, här har du något att öva på och säg till mig när du har lärt dig och kan visa mig.

Tycker att det var väldigt bra, här är klippet.
Vi har varit ganska duktiga idag. Vi har tagit ut allt i alla köksskåpen och torkat av dem och satt tillbaka allting i fin ordning. Visserligen gjorde vi inte allt idag utan har gjort några innan, men resten gjorde vi färdigt idag. Nu är det städat, ordning och reda i alla kökskåpen. 
 

Cykel service

Idag lämnade jag in min cykel på service. Växlarna är lite konstiga, när jag har i trean och trampat några gånger så åker den tillbaka till tvåan. Så då måste jag hela tiden hålla så att den stanna kvar.
Förra sommaren fick jag ont i tummen när vi cyklade långt. Nu tänkte jag att nu lämnar jag in den så att det blir av och så slipper jag ha ont i tummen nu i sommar.
Hoppas det blir bra, men det blir det säkert.

Resten av dagen har jag jobbat. Imorgon är jag ledig =)
Har tänkt att vi ska städa lite då. Få se hur mycket det blir.

Tradera

Ikväll har jag lagt upp lite grejjer på tradera. Tror aldrig jag har sålt något där innan, bara köpt och då mest pärlor. Får väl se om jag får det sålt. Onödigt att ha saker som man ändå inte använder, ligger bara och tar plats och samlar damm då ju.

http://www.tradera.com/category/category.aspx?ftgnr=663013&listtype=0

Har kollat på solsidan, och det var sista avsnittet, tråkigt. Tycker faktiskt att det är en bra serie och kul att det är svenskt. Det mesta brukar vara amerikanskt. Tur att det blir en säsong till =)


Kamp om godiset!

Godis är gott! Alla vill ha, även små papegojor. Vi tar från skålen och stoppar i munnen. Då måste det ju vara gott fattar Wilma och försöker få sig en smakbit. Men husse är sååå snål och delar inte med sig.

(den roliga minen när han tuggar får han allt bjuda på) =)

För övrigt har det varit en perfekt fredagskväll med promenad, talang, solsidan och lite godis.


RSS 2.0