Tanken som räknas

Idag åkte jag och mormor till sommarstugan. Jag tänkte vara duktig och klippa gräset. När vi kom dit satte jag genast igång. Men jag hann inte ens klippa i fem minuter innan gräsklipparen stannade och sedan kunde jag inte få igång den igen. Tjurig klippare! Så det blev inte mycket klippt.
Kanske ska tillägga att gräset jag försökte klippa var nästan en halvmeter högt. Så det var väl inte så konstigt att den la av. Egentligen skulle man ju slagit med lie först men någon sådan hade vi inte med oss. Det får bli nästa gång.
Sedan började vi rensa i landet istället. Det har ju varit väldigt varmt ute idag och ligga i en rabbatt i gassande sol orkade jag inte särskilt länge. Så efter en liten stund tog vi fikarast och sen tyckte vi att vi hade jobbat färdigt.
Med andra ord blev det inte mycket gjort, men det gör inget det är ändå skönt att bara komma ut dit.
Morgondagens uppgift blir att hämta linserna, leta efter passande skor som jag kan ha på mig på brosans bröllop, och jag har också tänkt att jag ska träna.

Midsommarafton

I fredags var vi bjudna till kompisar att fira midsommar. Det blev en riktigt lyckad midsommarafton med gott sällskap, god mat och sjukamp. Vi gjorde till och med en midsommarstång! Det var ju fint väder hela dagen så vi kunde vara utomhus hela kvällen. Härligt.

Början på midsommarstången.


Gott att grilla!

Hästskokastning.

Vem kan bygga högst torn?

Jättegod jordgubstårta!

och så lite snacks inomhus innan vi gick och la oss.

Nästa dag tog vi en promenad innan vi åkte hem.


Tjuvstart!

Vi tjuvstartade med midsommarmaten idag...mums.Härligt med semester

Yes, nu har Jonas jobb en bra tid framöver så nu kommer det nog rulla på =) Skönt.
Vi får däremot inte mycket semester ihop i år men det hade vi inte räknat med heller. Vi hinner nog hitta på lite ändå i sommar.

Jag har snart varit ledig i en vecka redan. Det är härligt att kunna ta dagen som den kommer och inte behöva stressa. Bara ta det lugnt och slappa.

Men man kan ju inte slappa hela tiden så igår var jag och tränade. Det behövdes nog för idag har jag träningsvärk i hela kroppen. Ändå var det inte så hård träning.
Min nya dräkt som jag har köpt var lite för stor. Så nu har jag slängt den i maskinen på 90 grader, så nästa gång jag använder den så är den nog lagom.

Nu ska jag ut på balkongen och fortsätta läsa i min bok.

59 grader och sol

59 grader varmt och en stor sol visar min lilla väderruta på datorn att det är här nu. Men det vill säga 59 fahrenheit. I celsius blir det bara 15 grader. Jag tyckte 15 var lite lite så jag ändrade så att det skulle bli lite varmare ;) Men tur är väl det att det inte är 59 C här. Nu lyser solen men det har regnat och inte varit särskilt roligt sommarväder här.

Igår la vi upp annons på blocket om den gamla dammsugaren. Idag blev den såld och hämtad. Perfekt! Så smidigt blev vi av med den.

Dammsugare till salu!

Nu har vi tröttnat på vår påsfria dammsugare. Det är bara jobbigt att behöva tömma den, och när man tömmer ut allt känns det ju som att hälften flyger ut i lägenheten igen.
Så vi åkte till onoff och köpte oss en ny dammsugare med vanlig hederlig dammsugarpåse i. Nu är lägenheten ren och fin, jag fick äran att inviga vårt nya inköp.

Jag kunde inte låta bli att sätta på tvn kl.15.30. Det är ju inte kungliga bröllop så ofta trots allt. De såg väldigt glada ut Victoria och Daniel. Efter ett tag höll jag på att somna. Då stängde vi av tvn och gick ut en runda istället.
Dags att koppla av!

Nu har jag semester!
Eller egentligen börjar min semester inte förrens på måndag, men jag är ledig på schemat fre,lör, sön. Så det blir tre extra dagar. Härligt! Vad ska jag hitta på i fyra veckor? Jag har inte planerat mycket. Men tiden kommer nog gå alldeles för fort ändå är jag rädd.

Innan jag gick från jobbet sa jag att nu kommer jag inte tillbaka, och att nu tar jag semester så de får inte ringa till mig i helgen. När jag precis hade hoppat på bussen så inser jag att jag har glömt en tröja på jobbet. Jag som var säker på att jag hade tagit den med mig. Tror att jag ska köra och hämta den ikväll annars kommer jag bara irritera mig på det.

Jag ska också hämta min dator som jag har lämnat in på lite service så nu hoppas jag att den är som ny lagom till semestern.


Letar bil

Idag har vi varit iväg hela dagen. Vi har varit i Halmstad och kollat på bilar. Vår bil börja bli gammal och vi har tänkt byta ut den. Visserligen gillar jag verkligen vår lilla bil men det är ju alltid roligt med något nytt. Vi hittade en bil som vi gillade båda två, så vi ska fundera lite på det och se vad vi kommer fram till.

Vi har ju kollat runt på bil här hemma också förut men inte hittat det vi är ute efter. Så fort man går in i en bilaffär här så kommer det fram en säljare och frågar om man vill ha hjälp. Innan man har gått ett varv så har det hunnit komma fram två till och fråga om vi behöver hjälp. 
De bilaffärer som vi besökte i Halmstad så fick vi till och med gå runt och leta och vänta läääänge innan vi fick någon hjälp. Att det aldrig kan vara lagom.  

När vi ändå var så nära Ullared så åkte vi till Ge-kås. Som vanligt så fattar jag inte hur det kan ha blivit så mycket i korgen när man kommer fram till kassan. Jag skulle ju inte ha något.

Liten trevlig dagsutflykt.

Har jag varit duktig nu?

Wilma ser väldigt nöjd ut efter att hon har "städat" diskbänken.

Wilma i knät på rygg

Jonas kan göra vad han vill med Wilma utan att hon bryr sig, förutom att sätta på hennes sele det provade vi idag. Hon är mer misstänksam mot mig, jag kan också göra mycket med henne men inte så som han. 
Förrut var det jag som var favoriten men nu har det blivit Jonas. Det spelar ingen roll men jag undrar just vad hon tänker. Konstig liten varelser. 

RSS 2.0