Ett foto i timmen- 31 oktober

Så var det dags för ett foto i timmen igen.

Kl.10.10
Drar tillbaka klockan så då blir den bara tio, och att sova
till kl.10 en söndagsmorgon är väl inte fel?


Kl.11.10
Bläddrar igenom lite tidningar.


Kl.12.10
Jag är sugen på äpple.


Kl.13.10
Vi är ute och kör.


Kl.14.10
Lagar mat.


Kl.15.10
Maten är färdig


Kl.16.10
Diskar


Kl.17.10
Dusch


Kl.18.10
Vi tre sitter i soffan och tittar på tv.


Kl.19.10
Köper korv och bröd till ju-jutsu barnen, som de ska ha på onsdag.


Kl.20.10
Gör matlådor tills imorgon.


Kl.21.10
Tittar på tv.


Kl.22.10
Tittar fortfarande på tv. Tråkigt med reklam.


Kl.23.10
Lägger upp dagens efit.


Det blir dagens sista bild. Nu ska jag gå och lägga mig. Godnatt.


Kommer ni ihåg Hassan!

Roligt att lyssna på. Stackarna som blir uppringda, de måste känna sig grundlurade sen.
Finns många roliga!


Oboy=sportdryck

Jag läste någonstans att en undersökning visade att oboy är lika bra och ibland bättre än sportdryck för återhämtning efter man tränat.
Så idag efter träingen blev det oboy och en banan. Men nu börjar jag bli hungrig så nu får jag väl leta fram något mer att äta.

Wilma fick en liten bit av bananen. Så fort jag la in den i buren sa hon "Varsågod". Det brukar jag ju säga, men jag får börja säga tack istället så blir det kanske rätt.   


Ajajaj

Jag blev inte glad när jag fick syn på det här:

Någon har gnagt sönder sladden till min plattång. Jag får nog skylla på Jonas. Han sätter in Wilma i ett annat rum i transportburen ibland när han tycker att Wilma är för högljudd. Han glömde kolla om det låg några grejjer inom räckhåll för en vass näbb. Wilma hade nog roligt iaf.

Här är hon som gjorde detta

Baby troll

Ett bebistroll som jag har pärlat


Oops!

Det blev genast mycket svårare att duscha...

Det var plast inuti som gått av så det gick inte att bara skruva dit igen. 
Får helt enkelt köpa en ny.

Pumpor

Köpte några pumpor på torget. Tyckte det kunde vara fint nu när det snart är halloween.


Oartig fågel

Det kom hit två från växjöhem och skulle kolla ventiliationen. Jag var inte hemma men Jonas var det och han berättade för mig att det tog två minuter för dem att kolla ventilationen och fem minuter att titta på Wilma.
De hade varit inne i badrummet, Wilma trodde de var i hallen och skulle gå så hon ropade "Hejdå" några gånger.
När de kommer in i vardagsrummet säger de, jasså är det papegojan som inte vill ha oss här.
Sen tittade de väl lite på henne och försökte få henne att säga något igen. Det går inte säger Jonas nu har hon fått det hon ville... uppmärksamhet.

Det går inte att få henne prata så länge det finns främmande människor i samma rum. Men när de väl har gått sin iväg då sätter hon igång, eller om man är i ett annat rum kan hon också börja prata.Projekt garderobsrensning!

Idag har jag då varit på ikea. Det blev väldigt dyra skärbrädor ;)
Problemet är ju att det finns så mycket bra-att-ha-saker som också är billiga på ikea. Så det blev såklart mycket mer än skärbrädorna. Köpte en ny kudde, gryta, två glas (2st har gått sönder så köpte två likadana) och lite småsaker som typ potatisskalare, påsnitar mm.


Vår klädkammare har krympt! Den var stor när vi flyttade hit men nu har den blivit väldigt liten och trång. Underligt! Vi ska iaf rensa. Jag började lite ivkäll med att ta ut det som vi ska göra oss av med, tog kort på det och så småningom ska vi väl lägga upp det på blocket. Det finns nog mer, jag orkade inte rota för mycket men det är en början iallafall.  


Ikea

Imorgon ska jag med en kompis till ikea. Jag behöver egentligen ingenting själv där. Det enda jag har tänkt köpa är två stycken skärbrädor och ljusen kanske jag inte kan gå förbi utan att köpa något.
Haha jag tror inte riktigt på mig själv, får väl se hur mycket som ramlar ner i korgen och följer med hem.

Idag har vi varit och firat brorsan som snart fyller år. Jag visste inte att han kunde laga mat så jag blev överraskad. Mycket god mat och tårta! Men Lovisa hade nog gjort det mesta ändå. =)


Förra helgen

Jag var ju tredagars ledig förra helgen, det gick fort men var en bra helg. Hann med lite ärenden på fredag och träffade Anneli en stund.
Vad vi gjorde på lördagskvällen hittade jag en bra sammanfattning på FB som Tina skrivit så jag kopierar den.

"Igårkväll: spelat wii, druckit nån lila sörja, trängt mig i en fete lång kö på oléos, dansat o ramlat omkull (snacka om att de gör ont att bli trampad av högklackade skor), vidare in på McD o käkade lite (ni alla som känner robban kan vara lugna, han gjorde inga egna hamburgare denna gången) beställde taxi hem men fick... limo ist"


Nu är det helg för mig igen i två dagar =)

En mus

För ett år sen köpte jag en bok, virka amigurumi. Jag har knappt öppnat den ens. I söndags fick jag för mig att jag skulle prova. Jag lyckades hitta både virknål och lite garn. Det var inte så lätt, och jag var inte så noggrann. Men något blev du ju iaf.RSS 2.0