Stackars mobil

Min stackars mobil råkade jag lämna på bordet tillsammans med Wilma och hennes vassa näbb för några dagar sen. Sån tur var så upptäckte jag det nästan direkt efter att Wilma fick tag i den.
Så två knappar sitter nu mycket högre upp än de övriga. Men de sitter iaf kvar och de fungerar!
Får väl se hur länge min stackars mobil överlever, jag har tappat den i golvet många gånger, och även i stengolv och vattenpölar. Den är tålig.  


Påsken

I fredags efter att jag jobbat åkte vi direkt till Jonas föräldrar och stannade där tills sent på söndag. Härligare väder kunde man väl inte önskat sig. Så vi har passat på vara ute mycket. Wilma har också fått vara ute en del. Vi bar ut hennes bur. Massa godis och god mat har jag ätit, och första gången för i år har vi grillat.

Jonas sa han skulle doppa sig när vi gick förbi en sjö mitt ute i ingenstans, men han fegade ur och doppade sig bara upp till knäna. Jag la mig på bryggan för att vila 5 minuter. Men jag råkade somna. Alldeles tyst och stilla förutom djuren, vattnet och vinden. Inte en människa eller bil på flera kilometers håll. Det är härligt!!

En bra helg har det varit!

Även jag har börjat upptäcka fördelarna med sånna platta nymodigheter som typ Iphones. Men nja, jag gillar fortfarande min snälla mobil som tål att tappas i snö, vattenpölar och stengolv flera gånger om. Det tror jag inte de nya platta telefonerna skulle klara.

träning i simhallens korridor

Ikväll var det ett jätte roligt och nyttigt ju-jutsu pass. Vi hade inte våra dräkter på oss utan vanliga kläder. Efter uppvärmning och lite tekniker flyttade vi oss. Vi fortsatte träningen i korridoren utanför. Det blev genast mer komplicerat :) Mindre plats att röra sig på och förstås hårdare att landa på stengolvet än på våra mattor.
Det var svårt men väldigt roligt.


4 fina tjejer

Denna gjorde jag i helgen när pysselandan föll på mig.Promenad

Idag hann jag ta en promenad innan jobbet. Det är ju så fint väder idag också så jag ville ut en liten runda. Annars när jag jobbar kväll brukar jag bara hinna stiga upp och äta frukost och kanske småplocka lite i lägenheten innan det är dags att köra till jobbet. Att jag aldrig hinner göra något vettigt på förmiddagarna beror ju på att jag älskar långa sovmorgon(ar)  Hmm vad heter sovmorgon i plural???

Nu är det dags att åka och jobba.


Cykla

Idag känner jag mig lite duktig. Med nya dumma busstider och fint väder så beslöt jag mig för att cykla till jobbet idag. Och när jag cyklar till jobbet så måste jag ju förstås cykla hem också. Så idag har jag fått mig lite motion. Hoppas detta härlig väder håller i sig.

RSS 2.0