Trolltjej

Äntligen har bebistrollet fått en mamma :)
pyssel kväll

I lördags hade vi pysselkväll, jag, Julle o Annelie. Vi gjorde pizza och pärlade, så mycket mer hann vi inte. Trevlig liten tjejkväll :) Roligt att träffa dem!
Go-cart

Igår var vi och körde go-cart i hagaslätt, jag,Jonas,Nicklas,Julle,Annelie och Henrik. Det var roligt. Jonas vann, och Julle kom tvåa, men det var riktigt spännande!
Efteråt åkte vi hit och hade det trevligt.
Mycket trevlig kväll!

Imorgon börjar jag jobba igen. Semestern slut. Känns alltid så tråkigt sista kvällen på semestern. Men sen går det bra. Jag hoppas det nya schemat är färdigt, men det är det säkert inte ännu.

Hemma igen!

I tisdags kom vi hem igen, efter en vecka då vi varit runt på lite olika ställen, vi har kört med bilen.
Först åkte vi till Stockholm. Där var vi på skansen och tittade på allsången. Vi var på nasas rymdutställning på tekniska museét, åt lunch uppe i kaksnästornet och strosade runt på gamla stan.
Efter ett par dagar där körde vi till Norrland till Örnsköldsvik och hälsade på hos Jonas härliga släktingar. Och vi var runt på lite olika ställen där med. Efter ett par dagar där åkte vi vidare till Åre. Vi åkte kabinbana upp på åreskutan och sen gick vi den sista vägen upp till toppen. Tyvärr var det molningt så man såg inte långt. Och riktigt kallt uppe på toppen va det! Ca 8C
Nästa stopp blev i Karlstad där vi mest stannade och sov.
Sedan åkte vi till Göteborg. Vi gick på Liseberg och hälsade på Linda, Jonas syster.
Sedan åkte vi hem igen.
Vi har åkt runt i halva Sverige som en cirkel nästan. Sammanlagt körde vi 270 mil!
Fredagen

Igår var vi på Varvsberget, fin utsikt, vi såg ut över Ö-sköldsvik. Där fanns en backhoppsanläggning. Såg ju livsfarligt ut! Skulle aldrig åka det frivilligt, det var ju hur högt som helst! Vi var också på skeppsmålen, vid havet. Fint där med.
Vi åt middag på matkompaniet, god mat till bra pris. Vi åt renfilé. Det har jag aldrig ätit förrut. Det var gott.

Idag ska vi hem till en äldre härlig dam och äta middag. Sedan ska vi köra till åre.

Road trip

I Tisdags körde vi till Stockholm. Vi var på skansen och tittade på djuren. Och så var det ju allsång där som vi var och tittade på. I onsdags var vi på tekniska museét, det var en utställning som Nasa hade med rymdfärjor och grejor. Sedan gick vi till kaknästornet och åt lunch. Fin utsikt! Sedan strosade vi runt i bl.a gamla stan. 
I torsdags begav vi oss Norrut. Närmare bestämt till Mellansel, en bit ifrån Örnsköldsvik. Det är där vi är nu. Jonas har lite släkt här. Vi fick ett varmt välkomnande. Härliga människor. Vi fick till och med presenter, jättefina ljusstakar och en skål. God middag åt vi på kvällen.
Idag får vi se vad vi ska hitta på.  

  


Bur-bygge

Vi kom på ett bra sätt så vi kan lämna Wilma hos mamma lite längre. Hennes transportbur är så liten så den kan hon inte vara i länge. Vi tänkte köpa en större bättre begagnad bur, men fanns inget bra ute på blocket. Så då gjorde vi en bur till henne idag istället. Jag tycker den blev bra, vi får se vad Wilma säger.  RSS 2.0