Inget bra landningsställeHoppas Wilma lärde sig nu att man inte kan landa på blommor. Tror det är första gången hon välter ner en blomkruka.
Back in Sweden

Då var vi hemma i kalla Sverigen igen och har varit hemma några dagar. Jag hade gärnat stannat kvar i värmen ett litet tag till!
Vi har haft det superbra! Hunnit med lite av varje. Första veckan var vi på Koh Lanta, där var det väldigt fint, lugn och jätte mysigt! Andra veckan var vi i Phuket, lite mer folk, liv och rörelse men det var fint där med. Thailändarna var väldigt service minded och trevliga. Vi har ridit elefant, vandrat i djungeln, snorklat, solat o badat, ätit gott, shoppat, tittat o klappat ormar, sett apor, och mycket mer. Vill dit fler gånger!
Ska lägga upp lite bilder någon dag när jag orkar.

Idag har vi varit duktiga och rensat upp lite i lägenheten och burit ner lite grejjer i källarförrådet. Det blev rätt så bra men vi är inte riktigt färdiga. Resten får vi ta en annan dag.

En halsning fran Thailand

Har kommer en liten halsning fran oss i Koh Lanta till alla snalla manniskor hemma!
Har ni sett Ronja Rovardotter? Jag tanker lite som henne:
Vi gor allt vi kan for att akta oss for allt farligt. Vi har aktat oss for den livsfarliga kubmaneten genom att snorkla o bada i havet! Vi har ocksa aktat oss for solen genom sol o bad. Imorgon tankte vi akta oss for farliga ormar och ga och titta pa snake show. Vi traffade ocksa pa en orm pa vagen hem igar. Vidare har vi aktat oss for dalig mat genom att kopa mat som ligger framme i solen pa gatan. Gott! 
Sen har vi aktat oss for stora farliga elefanter, det var lite skumpigt att rida pa dem och de var valdigt stora!
Nagot mer vi ska akta oss for?

Det verkar valdigt populart att ha sma faglar i valdigt sma fagelburar. Tur att vi har Wilma i sakert forvar, det kanns tryggt. En extra halsning till Wilma, Bjorg o Olle o alla andra faglarna! 

RSS 2.0