Dessa filmer såg vi

Nu är jag trött, ska bli skönt att få gå och lägga sig nu. Bion slutade kl 06.40 idag på morgonen så vi gick och la oss lite efter sju. Så ca fyra timmars sömn fick jag väl innan det var dags att stiga upp och åka och jobba. Kände mig trött när klockan ringde men piggnade till lite sen,  det har gått bra och jobba. Men nu är jag riktigt trött.

Dessa filmer visade de:

Yes man: Handlar om en kille som alltid säger nej till fester, kompisar och ja det mesta. Men sen går han på ett möte, och bestämmer sig för att alltid säga ja.
Mycket bra film med Jim Carrey. Den var väldigt rolig och absolut sevärd! Annars brukar jag tycka att filmer med honom ofta är överdrivna, men denna var rolig.

Eden lake: Handlar om ett par som åker ut till skogen över helgen och tänker ha det skönt och avkopplat. Men träffar ett ungdomsgäng som är allt annat än snälla.
Jag tyckte absolut inte om den filmen, den var riktigt otäck och kändes helt onödig. De sprang runt i skogen och slogs, knivskar varandra, eldade upp tre människor, och skar ut tungan. Blodig och äcklig film! Jag blundade vid flera olika tillfällen för att det var så äckligt, och det gjorde typ hälften av de andra som tittade med.

Miri and Zack makes a porno: Handlar om två kompisar som inte har pengar till att betala hyra, de kommer på att de ska göra en porrfilm för att tjäna pengar.
Eftersom jag bara såg början och slutet(råkade slumra till ett tag) så kan jag väl egentligen inte säga så mycket om filmen. Men den var väl lite halvlöjlig men ändå lite rolig på sina ställen.

Tyckte nog de kunde hittat någon bättre film att visa, de skulle bytt ut mitten filmen mot en annan så hade det varit bättre. Men jag är ändå nöjd med natten. =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0