Nu är det dags för fredagsmys!

Nu är det helg för mig, bara chipsen som fattas ;) Härligt! Tycker jag har gjort mig förtjänt av att vara ledig nu.  Idag har jag jobbat dubbelt. Jag hoppade in på mitt gamla jobb på förmiddagen. Sen åkte jag bara hem för att äta lunch och sen vidare till mitt vanliga jobb. Det gick bra, men jag var så seg på jobbet ikväll. Ska bli skönt med sovmorgon imorgon.

Godnatt


Göteborg

I helgen har vi varit i Göteborg. Vi har hunnit med lite av varje.

Det var något event med sportbilar så Jonas ville dit och kolla, de körde runt lite på bana och så stog det enhel del bilar där som vi gick och kollade på. Bil som bil tycker jag... jag såg en grön och en orange bil som såg häftig ut. Men jag tycker nog alla orange bilar ser häftiga ut oavsett vad det är för bil :P  

Det var bokmässa och den har jag aldrig varit på förrut så jag tyckte vi skulle passa på att gå dit också så det gjorde vi. Mycket folk! Men det var kul att gå runt där och kolla fanns massor av böcker. Riktigt trevligt faktiskt, bättre än jag trodde. Tur vi gick in där.

Lite shopping blev det ju också på nordstan. Efteråt gick vi till Göteborgshjulet(heter det så?) Tror det är ganska nytt för jag har aldrig sett det förut. Ett 60 meter högt parisehjul, det åkte vi och det var högt upp! Häftigt.

Vi var också på Liseberg en runda. Där var det inte alls mycket folk och alltså nästan inga köer alls, så det var bara att springa runt. :) Balder, kanonen och lisebergsbanan är de roligaste såklart. Varje gång jag kommer dit är jag alltid rädd första gången jag åker de, tror alltid att det kommer vara läskigare än vad det är. Men efter ett åk på varje så är det ju bara härligt!

Trevlig helg i göteborg med andra ord =)


Soliga dagar på öland

Denna har jag gjort ikväll. Mönstret på pappret syns inte så bra.


Små och söta =)

Idag var jag och hälsade på Catta och hennes två gulliga små barn. Så söta!!
Den lilla sov nästan hela tiden när jag var där. Storebror som snart fyller två däremot hade massor av energi. Vi var bl.a. på lekplatsen och klättrade =)


Vad sysslar de med?

En söndagskväll för ungegär en månad sendan fick jag ett sms från Folktandvården att jag hade tid på måndag kl 8. Jag blev förvånad för jag hade inte fått någon kallelse. Jag skulle jobba på måndagen, så det var bara att ringa på måndag morgon och säga att jag inte fått någon kallelse och att jag inte kunde komma.
Jag fick en ny tid, idag kl 8.45.
När jag kommer dit och anmäler mig i receptionen, visar det sig att jag inte har någon tid idag, utan en torsdag i oktober!! Va nä det stämmer inte sa jag, jag är säker på att hon sa idag. Hon i receptionen sa att hon kunde se i datorn att tiden hade ändrats förra veckan. Nej sa jag det var i augusti någon gång, sen såg hon det också att jag ringt i augusti. Konstigt varför står det så då undrade hon.

Nu fick jag iaf en ny tid igen. Hoppas det blir rätt. Inte för jag har någon brådska till tandläkaren precis, men tråkigt att åka dit i onödan.
Jag som var så trött idag på morgonen, hade gärna sovit lite till.


födelsedag och inprovicerad träning

Ojoj vad tiden går fort. Redan onsdag, var ju nyss helg. Jonas har fyllt år så vi firade honom lite i helgen. Han fick en ny leksak av mig. En PS3 och för er som inte vet vad det är = Play Station 3 ;P
När jag hade varit och köpt det och skulle bära upp det var det en man som sa
-Har du köpt ett tv-spel?
-ja, sa jag. 
-Det är bra, då blir barnen glada, sa han.
-Ja, sa jag igen och skrattade. Det var ingen jag kände och orkade inte förklara att det var sambon som skulle ha det :P

Nu har vi inte plats med fler leksaker vid tvn så nu får vi inte köpa fler tv-spels konsoller.

Idag var det dags för barnträningen igen. Precis innan vi skulle sätta igång fick vi veta att det var någon vattenläcka i simhallen och vi fick inte vara där. Så det var bara för oss att gå upp. Vi funderade lite och tänkte att det är ju inte så kallt ute. Och det är väl bättre att göra något än inget. Så vi gick ut och hade träningen ute. Men hur lätt är det att köra ju-jutsu ute? Inte lätt!
"Ni får absolut inte nudda gräset förutom med fötterna! Då får ni gräsfläckar" sa jag till dem. Slutresultatet blev att ungefär hälften hade gräsfläckar på sina vita dräkter. Hoppas deras föräldrar tycker om att tvätta och hoppas det går bort. Än så länge har jag inte fått något argt samtal om gräsfläckar eller förkylda barn.

oerfaren användare av tvättstugan

Idag har vi bokat tvättstugan mellan 11-15. Jag tror att det är första gången som vi använder den. Vi tvättar ju alltid i lägenheten. Men jag tyckte att alla täcken och kuddar kunde behöva tvättas nu och då måste vi ju ha en torktumlare.

Jag var så duktig och kom ihåg att ta med mig tvättmedel och sköljmedel ner i tvättstugan. Sen börjar jag leta var jag ska hälla i det. Men inser att det behöver man nog inte göra. Utan det fixar maskinen själv.

Jag var lite optimistisk det torkar ju inte riktigt så fort som jag tänkte att det skulle göra. Så just nu är kuddarna i tumlaren. Två täcken hänger i torkskåpet. Ett duntäcke ska jag strax gå ner och börja tumla. Problemet är bara att kuddarna inte är torra ännu tror jag så var ska jag då göra av duntäcket? 
Det sista duntäcket fick jag inte tvätta för Jonas. " Det kommer aldrig hinna bli torrt sa han"  Tyvärr har han väl rätt, eftersom det bara är en timme kvar av tvättiden, och än så länge har ingenting blivit torrt. 
Så har vi otur så har vi inga torra kuddar och bara ett torrt duntäcke ikväll när vi ska sova ;)

Passade på att tvätta en maskin i lägenheten också och hängde i  torkskåpet där nere. Men det hade inte heller torkat ännu. Jag som trodde det skulle gå snabbt där.

Men bara det blir lite torrt så torkar det väl i lägenheten. En kudde gick föresten sönder...fast det vara bara en billig ikea kudde så det gör inget.

Bäst att springa ner i tvättstugan igen och kolla läget. Trevlig lördagsunderhållning...

EFIT 3:e september

Ett Foto I Timmen igen. Egentligen är det idag men jag gjorde det igår istället för idag ska jag jobba.
 
Kl.10
Kommer på att det är efit dag imorgon men bestämmer mig
för att fota idag istället.


Kl.11
Ska ut och handla lite


Kl.12
En affär avklarad


Kl.13
Hemma igen, letar i frysen efter någon middagsmat att ta upp och tina.


kl14
Ska ta och städa lite i en av kläd lådorna.


Kl15
Wilma och jag ta det lite lugnt och kollar på vänner.
Eller ja, Wilma hittar mest på bus.


Kl16
Dags att laga middag


Kl.17
En chokladbit till efterrätt.


Kl.18
Vi ska på bio. "I rymden finns inga känslor"


Kl.20
Bion slut och vi är påväg hem.


Kl.21
Lite tvgos med Wilma. Hon ska lägga sig alldeles strax.
Det blev sista bilden för idag.

Drömvinsten

Nu har vi lämnat in några lotto rader och enligt Jonas beräkning så är det 0,000000004720936475 promilles chans att vi vinner drömvinsten idag!
Så vad tror ni, kommer jag bli rik?
Kanske säkrast att gå till jobbet idag också?


Grand Samarkand- nytt köpcentrum

I onsdags var jag på samarkand och tittade hur det såg ut. Har inte varit där sen de öppnade det nya. Jag tycker inte att det var så mycket att ha, inte ännu iallafall. Det blir nog bättre när det är fädigt och fler butiker har öppnat. Nu var det bara 6-7 butiker kanske.
Det ser lite snyggare ut från andra sidan än vad kortet är taget ifrån.


RSS 2.0