Kolmården

Igår var vi på kolmårdens djurpark. Vi började dagen med att stiga upp 04.30. *gäsp*
Efter att vi gjort oss i ording och tankat bilen så var väl klockan ungefär 6, då vi började köra mot djurparken. Vi kom fram vid niotiden. Så det tog drygt tre timmar att köra dit.

Vi började med att åka i safariparken och tittade på djuren där. Ganska häftigt. Men denna gången var det ingen struts som kom och knackade på rutan. En gång när jag var där när jag var liten kom en struts och knackade på bilrutan och jag blev livrädd. :P

Sen tog vi och fikade lite innan vi gick in i djurparken. Varmt och skönt var det hela dagen =). Vi gick runt och tittade på alla söta djuren. Tyckte präriehundarna och några små små apor(kommer inte ihåg vad de hette)  var de sötaste djuren. Men även björnen såg snäll och gosig ut. Ja alla djuren var häftiga.
Vi tittade också på delfinföreställlningen. Duktiga delfiner.

Vi var inne i djurparken 4-5 timmar så ganska trött i benen sen. Vi åt lite och tittade på massa fiskar och grejjer som de hade utanför kolmårdens djurpark, terrarium. Många fina och coola fiskar, ormar och andra djur som de hade där. Fanns en "damm" eller var man ska kalla det för där de hade några fiskar som simmade omkring där man fick stoppa ner handen och känna på dem. De var hala och slemmiga.

När vi var färdiga där körde vi in till Norrköping och gick en liten runda i stan där. Men där var vi inte så länge för vi var ganska så trötta. Sen körde vi hem och var inte hemma förrens runt tio halv elva.

En trevlig dag!














Fanns ju en och annan homo sapiens också ;)




Kommentarer
Postat av: Siw

Kolmården skulle jag också vilja till, har en förkärlek till djurparker, kan ju bero på att man älskar djur

2008-07-26 @ 10:20:36
URL: http://tankspridd.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0