Göteborg

Jag tänkte skriva en liten rad om hur vi hadde det i Göteborg.

När vi kom till Gbg åkte vi förtst till hotellet och lämnade väskorna o åt lunch på en restaurang precis jämte hotellet.
Sedan åkte vi till "Eldorado" på studiebesök. Det är ett aktivitetscenter för personer med funktionshinder/utvecklingsstörning. De visade oss runt där och berättade och vi fick prova på. Det var intressant och väldigt inspirerande. Efter studiebesöket åkte vi tillbaka till hotellet och checkade in.
På kvällen var vi på "Kabbaré Lorensberg". Det var fyra rätters middag och underhållning i fyra timmar. Väldigt god mat, och underhållning var också väldigt bra. De sjöng och dansade, trollade mm. Jag tyckte att upplägget var väl planerat, först lite underhållning sen fick vi mat då de pausade på scenen så man kunde äta o prata, sedan mer mat osv. Roliga skämt, och artisterna höll sig inte bara på scenen utan sprang runt lite så att alla såg bra och de var verkligen jätte duktiga och proffisionella.
Det var en väldigt trevlig kväll och cheferna, särskilt den ena bjöd på sig själva, med lite dans på stolen =)
V
ill man hitta på nåt skoj en kväll när man är i gbg så rekomendrar jag verkligen det stället. Men antagliten kostar det endel. Men det kan det vara värt.

På fredagen "jobbade vi lite", drygt två timmar bara, då vi diskuterade studiebesöket och lite andra frågor. Sedan hade vi "fri- tid" då vi var i Nordstan och kollade. Jag shoppade inte något särskilt.  Sedan åkte vi hem igen.

Sammanfattningsvis var det en trevlig liten resa med jobbet och generöst av kommunen att bjuda på det. =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0