Halmstad

Nu är vi hemma igen från Halmstad. Vi har varit där i två dagar. Det har varit strålande väder, soligt hela tiden inte ens ett moln. Härligt!
Vi kom dit igår och åkte till Tylösand och la oss på stranden och badade lite. På kvällen åkte vi till Falkenberg till Vallarna och tittade på "Virus i bataljonen". Den var riktigt rolig tycker jag, bättre än förra årets föreställning. Så den kan jag rekommendera att se.
Idag har vi också legat på stranden hela dagen och latat oss till klockan fyra då vi började bli lite hungriga. Vi badade lite mer idag, det var väldigt skönt i vattnet. Annars brukar jag frysa för det mesta. Igår såg vi på en skylt att det var 24 grader i vattnet och 27 i luften. Vet inte om det stämde med det borde det väl göra, och idag var det minst lika varmt. Helt perfekt.
Det som är lite jobbigt där är all sand. Det kommer ju sand överallt och inget gräs finns det att ligga på. Men man kan ju inte få allt =)

Borde stannat en natt till i Halmstad, när man närma sig Växjö ser man att det har regnat och det kom ju någon regnskur till ikväll. Åskat har det tydligen också gjort här berättade mamma.


Scenen på vallarna

 
God banana split.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0