Måndag igen

Så var det dags att jobba igen. Börjar om en timme ungefär. Hoppas verkligen det blir lugnt och skönt idag på jobbet. Förra veckan, särskilt torsdag och fredag var riktigt stressiga och röriga. Eller ja det var väl stressigt de andra dagarna med på kvällen men då jobbade inte jag. Men vad gör man inte för att få lite blankare och finare golv. Har varit skönt att vara ledig i helgen, varit ganska lugnt och skönt.
De ringde och ville jag skulle börja en timme tidigare idag, det gör inte så mycket för har ändå inget särskilt för mig nu på förmiddagen. Dessutom kan det vara bra med en extra TTF timme. Men det gör ingen större skillnad, skulle behöva ta några extra turer för att komma ifatt lite. Det är skönt att ligga lite plus så man kan ta ut utan att tänka så mycket om man skulle behöva vara ledig någon dag.

Denna veckan är skön. Jag jobbar bara måndag, onsdag har vi p-möte och torsdag. Sedan är jag ledig fre, lör, sön, mån. Lite lagom lång vecka ;)

Kommentarer
Postat av: M i c k a

Sunniva, vilket vacker namn :D

påminner mig om att jag måste läsa isfolket snart igen med.

2009-04-20 @ 18:59:36
URL: http://annamariamikaela.blogg.se/
Postat av: pampam

Det låter som en härlig arbetsvecka.



Jag har också märkt att det är många som har hosta nu. Min hosta är något bättre idag, än så länge. Så jag hoppas verkligen att jag kan jobba imån. Så tråkigt att gå hemma. Jag har lyckas sova ganska bra i natt. Det tog lite tid att hitta en bra ställning att sova i.

2009-04-21 @ 09:46:59
URL: http://pampam.blogg.se/
Postat av: M i c k a

weeds är grymt skoj :D de har hela säsong ett och två på tv6ply nu :D



isfolket, ja du 47 böcker tar ett tag att läsa :D men ack så underbara.

2009-04-21 @ 13:57:34
URL: http://annamariamikaela.blogg.se/
Postat av: Emma

Kikade in här lite :)

2009-04-23 @ 11:51:43
URL: http://emmacandell.blogg.se/
Postat av: Siw

Alltid lika gott med de veckor man inte arbetar så många dagar .. Dem ser man verkligen fram emot och jag hade också en sådan veckan och det är himla skönt att ha det med jämna mellanrum

2009-04-24 @ 13:26:12
URL: http://www.tankspridd.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0