Nackspärr

Sitter just nu med vetevärmaren runt axlarna. Jag har nackspärr, visste inte att det kunde göra så ont. Eller idag är det bättre, värre var det i fredags. Jag kunde knappt röra mig och hur jag än hade huvudet gjorde det fruktansvärt ont, så det var bara att försöka hitta det läget som gjorde minst ont. Dessutom jobbade jag med, så jag gick runt med en vetevärmare på jobbet hela mitt pass i fredags. Jag såg nog väldigt rolig ut, jag kunde inte röra mig som normalt heller. Men de var snälla och vi hjälptes åt med arbetsuppgifterna så det gick bra.
Som sagt har jag fortfarande lite ont men det har blivit bättre. Hoppas det går över tills imorgon.

Nu ska jag snart iväg och gradera upp ju-jutsu knattarna. Hoppas de är duktiga, men det är de säkert.  

EFIT lördagen den 22:a maj - Tyskland

EttFotoITimmen den 22:a maj

Kl.05.30
Öppnar till garaget, dags att ge sig iväg


Kl.06.30
Vi har mött upp Annelie och Henrik och börjat bilfärden mot tyskland.


Kl.07.30
Stannar och köper lite kaffe.


Kl.08.30
Dags att äta frukost, fåglarna vill också smaka.


Kl.09.30
Passerar bron till danmark.


Kl.10.30
Jag är trött.


Kl.11.30
Väntar på båten till tyskland.


Kl.12.30
På båten.


Kl.13.30
Gott med mat!


Kl.14.30
Vi har kommit fram till några affärer.


Kl.15.30
Vi har hittat lite dricka.


Kl.16.30
Än finns det gott om plats i bilen.


Kl.17.30
Vi har precis varit inne på bordershop och handlat det sista.


Kl.18.30
Påväg tillbaka till danmark med båten. En fripassagerare följer med.


Kl.19.30
Åker över bron, en burk är snart tömd.


Kl.20.30
Snart hemma i Sverige igen.


Kl.21.30
Stannar till och lämnar lite av lasten.


Kl.22.30
De verkar hungriga och törstiga i baksätet.


Sen visste jag inte vad jag skulle ta kort på mer eftersom det finns inte så mycket i en bil.

Kl.01.30
Änligen hemma igen och jag får gå och lägga mig.


En kväll med arbetskompisarna

Nu är jag trött och alldeles proppmätt.

Jag har nyss kommit hem från en trevlig kväll med arbetskamraterna. Vi har firat en som fyller år. Vi började kvällen hemma hos en arbetskollega, det kom en kvinna som säljer Mary Kay produkter och vi fick sminka oss med hjälp av hennes tips och råd. Jag som aldrig sminkar mig i vanliga fall, men det var faktiskt trevligt. Hon som fyllde år blev sminkad av denna kvinnan.
 
Sedan fortsatte vi in till stan till en restaurang och åt tre rätters middag, därav förklaringen till varför jag är så mätt nu. Men det var väldigt god mat.

Kul att träffas utanför jobbet för en gångs skull och prata om andra saker än sånt som hör jobbet till. Det behövs nog det också ibland.


Vinter

Idag har jag scrappat lite och såhär blev resultatet denna gången. Jag orkade inte ta någon bättre bild än såhär.


Flugsvamp och orm

Jonas påpekade att jag inte hade lagt upp alla mina pärlsaker på bloggen. Så här kommer två till, det var längesen jag pärlade dem.




Tomteboll

Bättre sent än aldrig... eller nåt. Fick för mig att jag skulle pärla klart min tomteboll. Jag började med den innan jul, sen så hade jag inte lust för att pärla, jag pärla bara när jag tycker det är kul. Så då vet man aldrig när det blir färdigt =)
Här är den iallafall.


På klänning jakt

Igår var jag, mamma och lillasyster på stan och letade klänningar. Vi gick igenom nästan alla klädafärer på hela storgatan sedan orkade vi inte mer. Brorsan ska gifta sig i sommar och därför måste vi ju hitta något fint att ha på oss. Det är inte det lättaste. Men vi la iallafall undan två klänningar som vi ska hämta imorgon, det är ju öppet köp så vi kan ju fundera några dagar till. Jag tyckte de var fina.

Brorsan har ju flyttat till en ny lägenhet också. Jonas och jag var och hälsade på idag. Fin lägenhet, nära stan men ändå lugnt. Jättebra läge faktiskt, och som sagt mycket fin lägenhet. Där kommer de säkert trivas :)

Så lånade vi en film av honom också "En sommar med Göran" som vi har tittat på ikväll. Roliga film.

När vi var och handlade på maxi idag så kunde jag inte låta bli att köpa jordgubbar som de sålde utanför. *mums* de var jätte goda.


Årets första jordgubbar:


YES!

Jippie! Äntligen har Jonas fått jobb igen! Skönt att det äntligen börjat vända. Ironiskt nog fick han två jobb samtidigt, så han var ju tvungen att tacka nej till det ena. Nu börjar han jobba på Volvo igen på måndag.

Jag som har vant mig vid att köra bil till jobbet varje dag. Nu måste ju Jonas ha bilen igen. Det är lite jobbigt.
Stackars lilla Wilma, hon har nog också vant sig vid att Jonas ofta är hemma nu. Hoppas inte hon blir alltför uttråkad, men vi får väl umgås mer med henne när vi är hemma. Och sätta in lite extra sysselsättning till henne i buren när båda jobbar.

Jordgubbar!

Idag åkte vi till Maxi för att handla. När vi kom dit såg jag att de stod utanför och sålde jordgubbar! Det är väl ändå ett sommartecken. Tyvärr så var himlen alldeles mörk och det haglade. Kanske var därför som jag inte köpte några. Hade det varit trevligare väder kanske jag hade blivit mer frestad att köpa en liter.

Inne på maxi har de flyttat allting. Ingenting är där det brukar vara, så svårt att hitta det man ska ha då. Jag tycker synd om alla gamla pensionärer när de flyttar om grejjer i deras matbutik. Jag kan lätt springa omkring och leta. Medan äldre ofta har det svårare att gå och kanske även nedsatt syn. Inte lätt.


Gamla blogginlägg!

haha va kul! Jag fick för mig att jag skulle logga in på lunarstorm, det var evigheters evigheter sedan jag var inloggad sist. Jag blev riktigt förvånad över att jag ens kom ihåg mina inloggningsuppgifter.
Sist jag var inloggad var tydligen den 30:e juli 2008. Men jag vet att jag slutade använda lunarstorm innan dess.

Kul och läsa vad jag skrivit i bloggen där. Vi skaffade tydligen vårt autogiro till simhallen i början av 2007 (vi betalar in varje månad till simhallen så får vi simma hur mycket vi vill). Ojoj, så länge har vi haft det och jag vågar inte ens tänka på hur lite vi har simmat i förhållande till vad vi har betalat.

Fattar inte att tiden går så fort. Jag har nog blivit lite vuxnare sedan de blogginläggen,
hittade en annan sak som jag fortfarande håller med mig själv om.

"Igår spelade vi minigolf ute på evedal och jag vann....igen. Det var trevligt.
Vi klättrade upp i hopptornet, och jag fattar inte hur folk kan klättra upp högst upp och sen hoppa ner i vattnet. Det skulle jag aldrig göra! För det första så är det ju högt, för det andra är det vatten under dessutom kallt vatten och för det tredje så är det läskigt! "

P.S första meningen tog jag med bara för att reta Jonas :)

"obotlig tidsoptimist"

Det hade jag också skrivit i ett av inläggen.
Kanske inte helt obotlig bara nästan. Kommer ihåg det nu att jag var alltid i sista minuten till allting. Nu kommer jag iaf i tid till sånt som är viktigt.

Kul att läsa igenom vad jag skrivit i del blogginläggen, det var inte många men ändå.
Det är för övrigt därför jag bloggar, jag bloggar för min egen skull. Då kommer jag lättare ihåg vad jag har gjort. Om jag inte kommer ihåg det så kommer jag ihåg när jag väl läser det. Lite kul faktiskt.

Men om fyra fem år när jag vill läsa detta blir det mycket jobbigare. För här jag ju många fler blogginlägg att läsa igenom. Lättare om jag bara skulle skriva någon gång ibland.

Kommer också ihåg hur jag ofta satt upp halva nätterna och hela någon gång ibland.
Egentligen har jag blivit bättre på att lägga mig tidigare. Eller blivit tvungen för att jag börja jobba tidigt ibland. Men då kunde jag sitta upp länge och sent, och prata med folk över msn. Det var rätt trevligt, särskilt en person, vi höll kontakten länge och träffades IRl till och med. Häftigt, men nu var det längesen jag hörde av henne. Kanske skulle ta o skriva till henne någon dag. Men det var så längesen...
Det fanns en och annan nattuggla som jag också pratade med ofta, det var trevligt det med.

"Tror att min hjärna redan har somnat faktiskt."

Hehe, det skrev jag i ett inlägg sent en kväll när jag tydligen var trött. Det kanske passar lite nu med. Fast just nu är jag övertrött, så ge mig lite coca-cola nu så blir jag alldeles flummig.
Nä nu är detta inlägget långt nog, kommer aldrig orka läsa igenom hela om fem år ju.
För övrigt börjar jag jobba sent imorgon. =)

Joe Labero

Igår var vi och tittade på Joe Labero i Kristianstad.
Det var verkligen en bra och underhållande föreställning. Jag fattar verligen inte hur han gör, blir helt knäpp av att ens försöka lista ut hur han gör endel av tricken. Han trollade fram en gås från ingenstans, alltså en stor gås går ju inte bara att gömma i ärmen precis. Korttricken är jag också imponerad av och ja allt var bra. Helt sjukt! Men bra.

Vi har varit hos Jonas föräldrar i helgen. Idag var vi på vårmässa och hittade lite intressanta saker. Helen hittade en kotavla, söt liten ljusstake och notpapper. Själv nöjde jag mig med notpapper. Få se vad jag ska hitta på med dem, har någon idé men få väl se om och när det blir av.

 

RSS 2.0